Évértékelő a miniszterelnök helyett egy kisnyugdíjas szemszögéből

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Miniszterelnök ugyan megígérte még a nyáron, hogy  év végén évértékelő sajtótájékoztatót  tart, de lássuk be, nem ér rá.

Költözik!

Jobb helyre nem is költözhetne mint a Karmelita kolostorba. Tessenek kérem szépen elképzelni amint a nap 24 órájában imádkozik és gyón értünk. Igaz ez picit sokba került az adófizetőknek. Nem is lett olyan szép szerintem de a helyválasztása tökéletes. Tulajdonképpen nem is hiszem hogy, van még az országban méltóbb és főleg testhez állóbb gyóntatószék mint amit ott csak neki csináltak. Azt is nagyon díjazom, hogy nem vásároltak külön műkincseket ezzel sem terhelve az államháztartást. Kölcsön van kérem szépen minden. Szőnyegek, képek. Ez így helyes! Múzeumokból elkérték ők meg odaadták. Odafigyeltek a környezetvédelemre is. A Várba és környékén tüntetni januártól tilos. Ez is helyes mert még a “csőcselék” képes lenne valamiben kárt tenni meg lássuk be magasan van a Vár valaki még leesne a faláról fő a biztonság.

Spórolni kell!

Mi is egész évben spóroltunk és jövőre még inkább fogunk. Mert ugye egyre könnyebb és egyre drágább a nyugdíjas kosara minek is cipelni. Infláció és minden átok sújtotta pici kis Hazánkat. Volt itt kérem drága plakátháború, választás, Soros által küldött mérhetetlen migráns beáramlás volt olyan hét, hogy 1 fő sem érkezett pedig százan várták éjjel – nappal a határnál. Aztán az a csúnya unió nem visszakövetelné amit adott pénzt. Nem is értem hogyan lehetnek ilyen lelketlenek. Hiszen épül szépül országunk. Tessék éjszaka sétálni akkor nem látni csak igazán mert mi takarékosan világítunk kérem.

Valami ledes izék miatt “pattog” Brüsszel. Mondja már neki el valaki, hogy nem élünk mi a középkorba és nem világíthatunk fáklyával, vagy azzal a drága gázlánggal. Tűzveszélyes! Aztán épültek ám itt hatalmas beruházások nem is értem Brüsszel ezt miért nem veszi észre. Nálunk épült a világ legrövidebb bicikli útja. Miénk a világ legkisebb vízelvezető árka. De szenzációs építészeti megoldásokkal rukkoltunk elő. Mienk a világ legérdekesebb falusi útja 700 m hosszúságban megépült majd kihagytak 100 m-t és folytatták kérem. De csodásan néznek ki a körbe épített drága járólapokkal átölet fáink is. Idén még megnézhető. 2019 tavasza után már egyik sem fog belombosodni.

A folytatásban: hogy is állunk a lábunkon?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük