Éves horoszkóp 2020-ra

Megmutatjuk milyen  év vár rád, persze nem túlzottan részletesen, csak nagy vonalakban, hiszen, a végső kimenet nem kevésbé a rajtad is múlik, nemcsak a csillagokon.

Kos

A Kos számára ez az év nagyon jó lesz, új barátok, új partner vagy új üzleti partnerek megerősítésére, ezért jó lenne, ha kihasználná ezt a lehetőséget. A Kos jegy szülötteinek 2020-ban lesz elegendő szabadidejük, nem kell azon gondolkodniuk, hogyan menjenek el egy összejövetelre. Ha van egy terved a munkahelyeddel kapcsolatban akkor mondd el a főnökeidnek mert nagyon nagy esélye van annak, hogy jól fogják fogadni. Az anyagi helyzeted is stabilabbá válik.

Bika

A 2020-as évben lehetőséged lesz arra, hogy a projektjeidet sikeresen befejezd és hasznod is legyen belőle. Kedvező időszakon mész keresztül, minden szituációban optimista vagy. A szellemi tevékenységeid és a körülötted élő emberekkel való kapcsolatod előnyös, könnyen meg tudod győzni az embereket, ezért a mérleg nyelve a te oldalra billen. Az év első felében ne kezdj bele több dologba, mert nem lesz mindenre energiád. Ne aggódj amiatt, ha a merész projektek amelyek az elején sikeresnek ígérkeztek, még továbbra is stagnálnak, légy türelmes.

Ikrek

2020-ban bármilyen dolgot is szeretnél, azt könnyedén elintézed. Olyan események lesznek az év folyamán amelyek fontosak számodra a magánélettel kapcsolatos döntéseid miatt, ezek érinthetik a szentimentális és életedet. A szerencse melléd szegődik, pozitív energiád lesz ezért az életet is más szemmel fogod látni, már kevésbé lesz olyan szürke. Az év első felében egy olyan ismerősödtől kapsz együttműködési ajánlatot akire nem is számítottál.

Rák

A 2020-as évben több időt kellene szánj pihenésre vagy a rutinos tevékenységekre, mert ha nem így teszel akkor problémád lehet az egészségeddel. Az időnek különös jelentősége van az új évben, mert egy fontos esemény fog történni az életedben. Szentimentális téren is kedvező lesz a helyzeted, a szerelmeddel nagyon jó a kapcsolatotok, ő mindig melletted áll.

Egy hozzászólás itt: “Éves horoszkóp 2020-ra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük