Exkluzív interjú Szijjártó Péterrel – Kurír Kacsa szenzációja!

Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. Szijjártó Kakadú Péter külügyminiszter beszámolt a Miniszterelnök úr keddi moszkvai útjáról, amit a magyar külpolitika legnagyobb sikerének minősített. Az eseményen természetesen ott volt a Kurír Kacsa (Ál)hírügynökség tudósítója is.

Atommal drónra!

Tudósítónk azon kérdésére, hogy miért volt erre ilyen gyorsan szükség, a miniszter elmondta, fontos gazdasági, és harcászati kérdésekben állapodtak meg Putyin elnök úrral. Ugyanis az Átlátszó.hu újságírói, Oroszi B. Babettel az élen, titokban drónfelvételeket készítettek Mészáros Lőrinc, és Tiborcz István ingatlanbirodalmáról. Ez súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Ezért hazánk atomtöltetű SS-20-as rakétákat vásárol Oroszországtól a hasonló behatolások megelőzése érdekében. Az újságíró azon felvetésére, hogy ezen rakéták ártanak a helybeli lakosságnak is, kifejtette, hogy ez nem gond, mert őket az állampolgársági kötvényprogramban betelepített kínai maffiózókkal egy óra alatt tudják pótolni. Erre felvetettük, hogy az új lakosok nem néznek-e majd ferde szemmel a magyarságra?

Mire azt válaszolta, hogy nemzeti konzultáció keretében már megkérdezték a kínaiakat,akik 99,99 %-os többséggel nemmel válaszoltak. Egyébként pedig az ingatlanokat a jövőben kizárólag közbeszerzés keretében Tiborcztól beszerzett ledlámpákkal fogják kivilágítani,tehát a veszélyes drónok úgysem találják meg majd azokat.

Csillagot Sargetininek, Sargetinit a Csillagnak

Szijjártó kifejtette, hogy hazánk elleni súlyos , nemtelen támadásnak tartja a Sargettini-jelentést, ezért szerzőjét magyarországi látogatásra hívja meg, hogy meggyőződhessen a valóságról, a magyar dolgozók jogairól, csodálatos munkakörülményeiről. Ennek érdekében a szegedi Csillagban tesznek majd először látogatást, ahol a jövőben Sargetini képviselő asszonyt a közmunka program keretében foglalkoztatják majd egészen haláláig. Ezután kifejtette, hogy az Európai Parlament nem tud számolni sem,ezért a két ismeretlenes másodfokú egyenlet, és differenciál számítás segítségével elmagyarázta az újságíróknak, hogy valójában 86,66 %-os többség nemmel szavazott.

A TV2  tények című műsorának képviselője elmondta, hogy ő ugyan nem érti az okfejtést, mert a logikai tárgyakból mindig is gyenge volt általános iskolában, de az eredményt felállva tapsolta meg könnyező szemmel. Szijjártó megnyugtatta, hogy a TV2 alkalmazottai között továbbra sem lesz szükség érettségire, vagy diplomára, elegendő ezután is, ha a Facebookon lájkolja Vajnai Tímea képeit.

A kormány társadalmi békére törekszik. Az ellenzékkel is

De különösen a facebookon Orbán ellen szólókkal. De tudják, hogy ezek az emberek nagyon szeretik az új csokoládét /Novicsok/, amit a jövőben kötelező védőoltásként adnak be majd részükre a világhírű magyar egészségügy legnagyobb dicsőségére.

Tudósítónk felvetette, hogy ez esetben ismét szükség lehet a közelmúltban felmondott Zacher Gábor toxikológus kórházi alkalmazására. Erre az volt a válasz, hogy ez nem indokolt, mert ő már megkapta az oltást.

Végül felmerült a kérdés, hogy az Orbán Viktort eddig támogató Kurz osztrák kancellár miért helyeselte a Sargetini-jelentést? A minisztert elmondta, hogy családfa kutatást végezetek, melynek során kiderült, hogy az ő anyja Kurza volt, tehát nem kell adni a szavára! De egyébként is jövő évben megrendezik Nemzeti Vágtát, aminek keretében valószínűleg Orbán elnök úr fog győzni, meg sem áll, hanem tovább vágtat, és Bécs várát ha nyargalja, Kurz az jól megsiratja!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük