Ez a 3 február nyerő csillagjegye! – A tiéd köztük van?

Nincs ahhoz fogható, mint amikor felnézel az égre és látod a telihold titokzatos fényét. Olyan ez, mint egy mindig hű barát szemében felfedezni az örök köteléket. Így van ez akkor is, ha nem éppen úgy alakul minden , ahogy szeretted volna. Lássuk mit mond erről a horoszkóp!

Meríts erőt a szuper-hónapból, a telihold varázsából

A Hold most jár a legközelebb a Földhöz az ellipszis alakú pályáján és ennek tiszteletére csodás vörös ruháját öltötte fel. 3 csillagjegy szülötteire különösen érvényes, hogy bárhogy alakult eddig az élete, itt a lehetőség minden rossz megfordítására! A szuper-hónap specialitása, hogy inspiráló és motiváló. A Mars segítségével tedd félre aggodalmait, kétségeidet, túlzott szerénységedet és használd ki erősségeidet.

Kos

A világ egy nagy játszótér, engedd el magad, hagyd, hogy felszabaduljon gyermeki lelked, Élvezd a hónap minden hátralévő pillanatát. Fogadd el, hogy most tiéd a világ! Fogadd el, hogy az élet tele van stresszel, de soha ne feledd, hogy azért születtél, hogy boldog legyél. A problémák azért vannak, hogy megoldd őket. Ne gondolkozd túl, egyszerűen érj a végére és felejtsd el. Érezd jól magad a bőrödben, használj ki minden pillanatot. Ne feledd: ha Te jól érzed magad a bőrödben, szeretteidet is jókedvre tudod deríteni, de ellenkező esetben esélyed sincs rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük