Ez a 4 csillagjegy a füllentés királya – ne ülj fel nekik sokszor “vetítenek”

Jobban teszed, ha ezeknek a csillagjegyeknek nem minden szavát hiszed el, de legalábbis némi fenntartással kezeled a mondanivalójukat. Hazugoknak semmi esetre sem lehet őket nevezni, amit csinálnak inkább füllentés.  Csak magukat próbálják védeni az igazság elferdítésével, kiszínezésével. Lehet, hogy te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Rák mindent megmagyaráz

A kedves és szeretetteljes Rák a legjobb barát lehet a szemedben, hiszen nagyon pontosan látja, mit tettél vagy mit gondolsz rosszul és részletesen el is magyarázza neked minden bántó szándék nélkül. Viszont nagyon hangulatember, ezért nála megeshet, hogy durván kritizál és leszól téged akár mások előtt is, azzal sem törődve, mekkora csorbát ejt a megjegyzéseivel a megítéléseden. Ilyenkor jobb, ha tudod, épp nincs a legjobb formában, és még csak elfogadnod sem kell, amit meggondolatlanul ejtett ki a száján.

 Mai horoszkópod!  (2020-10-11)
Ma minden a lehető legjobb irányba haladhat, akár pénzügyekről, szerelemről, vagy karrierről legyen szó, és ennek már épp itt volt az ideje, kedves Rák! Ennek ellenére pont most nem szabad hátradőlenöd és élveznie a sikert, mert még nem érttél mindennek a végére, így ez a  pozitív irányú elmozdulás inkább kezdet, mint vég. Ha fel is szaporodnak dolgaid, mert megy a szekér, élvezni fogod a pezsgést, hisz végre szinte folyamatosan mutatkoznak az eredmények is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük