Ez a 4 csillagjegy csodás tavasz elé néz, legalábbis ezt ígéri a horoszkópjuk - Városi Kurír

Sorting by

×

Ez a 4 csillagjegy csodás tavasz elé néz, legalábbis ezt ígéri a horoszkópjuk

Ez a tavasz sok meglepetést tartogat mindenki számára, de négy csillagjegy különösen szerencsés lesz. Elérhetik a céljaikat és megvalósíthatják az álmaikat.

Hirdetés

Kos

A Kos csillagjegy szülöttei számára pénzügyi szempontból ez egy csodás tavasznak ígérkezik. Azok a személyek akik már egy ideje dolgoznak egy projekten vagy szeretnének egy jó üzletbe befektetni, esetleg vállalkozást akarnak indítani,  most tegyék meg. Merjenek bátran belevágni abba amit szeretnének elérni vagy megvalósítani, mert mindenben sikeresek lesznek. Anyagi problémájuk nem lesz, nem kell attól félniük, hogy pénz nélkül maradnak, ez az időszak és maga az év is olyan kedvező lesz számukra, hogy mindent megvehetnek venni amit csak szeretnének és még megtakarított pénzük is marad.

csillagjegy
illusztráció: V.K.

Bak

A Bak csillagjegy szülöttei számára a 2021-es év tavasza sikeres üzletkötést, előléptetést vagy fizetésemelést hozhat. E jegy szülöttei nem igazán hisznek a szerencsében, ők azt vallják, hogy csak kemény munkával lehet jól keresni és sikereket elérni. Ebben az időszakban számukra is sokkal könnyebb lesz az élet. A Bak okos, intelligens és megfontolt, ezért nem szórja a pénzt, kétszer is átgondolja azt, hogy mire mennyit költ.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.