Sorting by

×

Ez a 4 csillagjegy milliomosként öregszik meg! – Lehet, hogy már a spájzodban van a mázli-faktorod?

Szeretnél úgy megöregedni, hogy dicsőséges, fényűző életet élsz? Az asztrológusok szerint egyes csillagjegyek számíthatnak rá, hogy vagyonosan fognak megöregedni és olyan életet élhetnek majd, amilyenre csak vágynak. Kíváncsi vagy, hogy kik tartoznak a szerencsések közé?

4. remény béli: a Bak

Igaz rá, hogy munkamániás és bármit megtesz azért, hogy jólétben éljen. Lehet, hogy nincsen tele újító, világmegváltó ötletekkel, de az biztos, hogy mindig lehet rá számítani. A családjának bármit megteremt, amire csak szükségük lehet és biztosítja önmaga számára a kényelmes öregkort. Ha nagyobb vagyonra tesz szert, azzal biztos senki előtt nem fog hencegni. Sokkal jellemzőbb rá, hogy a pénzét befekteti valamibe, hogy minden egyes forintot passzív jövedelemforrássá varázsolhasson. Kizárt, hogy fényes jachtot vagy csecsebecséket vegyen belőle.

Szerdán erre számíthat….

A mai napon, kissé megelégelheti, hogy gyakran olyasmire is költ, ami felesleges, s ennek tükrében, megpróbálhatja teljesen lecsökkenteni kiadásait. Ez önmagában egy jó és hasznos dolog, de mint minden, ez is csak mértékkel, kedves Bak, így ne vigye túlzásba azért a spórolást sem! Találja meg az arany középutat!

…a szerelemben pedig erre…

Amennyiben annyira nem hagyja, hogy rágörcsöljön a dolgokra, azzal nagyban elősegítheti, hogy kicsit jobban, szerencsésebben alakuljon szerelmi élete, ugyanis, az önmaga által állandósított, stresszes hozzáállása, sokszor nagyban meghiúsíthatja a dolgok kedvező végkimenetelét. Álljon pozitívabban a szerelemhez, kedves Bak és higgyen benne, hogy jó vége is lehet!

3. remény béli: a Rák

Az a Rák, akinek nincs titokba letéve némi pénze, az nem is Rák igazán. Nagyon jó gazdasági szemlélettel rendelkezik, és mindig felkészül az esősebb napokra. A vagyonát talán lassan, de biztosan, folyamatosan növeli és egy nap vagyonossá válik. A Rák csillagjegy gyermekei igazán szeretik a pénzt. Állandóan szükségük van rá ahhoz, hogy a vágyott dolgaikat meg tudják venni belőle, ezért az sem okoz nekik gondot, hogy éjt nappallá téve dolgozniuk kell érte.

Szerdán erre számíthat….

Ma kissé úgy érezheti, mintha megtorpantak volna a dolgok, pedig nem egészen olyan rossz a helyzet, mint amilyennek elsőre látszik. A problémáktól való megijedés ugyan nem jellemző önre, de ma mégis kissé elbizonytalanodhat abban, vajon sikerre sikerül-e vinnie, amit most csinál. Ne legyenek kétségei! Bízzon erősen magában, hisz minden csak önön múlik!

…a szerelemben pedig erre…

Könnyen előfordulhat, hogy ma csalódás éri szerelmi téren, ami igencsak felzaklathatja, azonban, mielőtt belemerülne az idegeskedésbe, jusson eszébe, hogy minden rosszban van valami jó. Talán jobb most, mint később!

<<< Esetleg még pár horoszkóp? >>>

átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.