Ez a 4 csillagjegy nyugodtan nevezhető az optimizmus nagykövetének

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vannak olyan emberek a világon, akik állandóan mosolyognak, mindig vidámak, és, ha velük találkozunk még a nap is kisüt a szívünkben. Az ő lelkükben örök az optimizmus.! Tudd meg, hogy a csillagjegyed alapján te az optimisták táborába tartozol-e, hogy látod, a pohár félig üres, vagy félig tele van? A jó hír az, hogy az optimizmus fejleszthető, és tanulható. Ha mindig félig üresnek látnád a poharat, itt az ideje, hogy kicsit optimistább légy. Az alábbi csillagjegyek azok, akik mindig optimistán tekintenek a világra. Tőlük is tanulhatsz!

Bika

Nagyon sok (belső)ereje van, ő bizony soha ne adja fel. Nagyon meggyőző tud lenni, mindig jobbkedvre deríti a környezetét is. Árad belőle a harmónia, széles mosollyal járkál az utcán is. Történhet bármi, ő mindig megtalálja azt a nyugodt helyet, ahol számára a legjobb, ahol semmi sem tudja feldühíteni. Boldog tud lenni a szép ruháktól, az ízletes ételektől, boroktól, a kellemes illatoktól, vagy egy jó filmtől. Árad belőle a pozitív energia!

Mérleg

Mindig kiegyensúlyozott, előre megtervezi minden lépését, ezért soha nem éri váratlanul semmi. Bármilyen nehezebb helyzetből könnyen kibeszéli magát. Hártom fő erőssége a kiegyensúlyozottság,  a harmóni és persze az optimizmus. Soha nem aggódik, hiszen tudja, hogy minden problémára létezik megoldás. Ha rossz kedved van, egy mérleg ismerős mellett mindig szebben fogod látni a világot!

Csak nőknek

Kos

Mindig nagyon őszinték, amit gondolnak, azt ki is mondják, és ennek ellenkezőjét soha nem feltételezik másokról sem. Kissé naivak, azt hiszik, hogy csak jó dolgok léteznek a világon. Minden problémán képesek könnyen fölülkerekedni, ebben segítségükre lehet az iróniájuk is.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pin It on Pinterest