Ez a 4 csillagjegy sikerre született! - Olvasd, hogy köztük vagy-e! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ez a 4 csillagjegy sikerre született! – Olvasd, hogy köztük vagy-e!

Van négy csillagjegy, akik szerencsések és sikeresek, egyszerűen megvalósítják amit csak akarnak. Határozottak és rengeteget dolgoznak, de ennek meg is van a látszata. Az ő számukra, a következő néhány hét, még a rájuk jellemzőnél is sikeresebb lesz.

Hirdetés

Bika

A Bika jegy szülöttei nagyon jól értenek a pénzügyekhez. Nem igazán hisz a véletlenekben, két lábbal áll a földön, megbízható és türelmes. Jól ért a pénzhez, anyagi dolgokban hajthatatlan. Nagy önbizalommal rendelkezik tudja azt, hogy csak kemény munkával érheti el amit szeretne. Szereti a luxust, a kényelmet, de meg is dolgozik mindenért, nem vár senkitől segítséget, mindig eléri a kitűzött céljait. Kedves és megértő, a kedvességével sok mindent elér. Jó az üzleti érzéke, sikeres vállalkozó. A horoszkóp szerint az egyik legsikeresebb csillagjegy, nincsenek anyagi gondjai, mindig van megtakarított pénze. Nem szeret feleslegesen költekezni.

csillagjegy

Kos

A Kos csillagjegyjegy szülötte a tökéletesség mintaképe, mindig mindent pontosan átgondol, a legapróbb hibákat is észreveszi. Általában higgadt, még akkor is, ha egy problémás ügybe ütközik, mindig mindenre megtalálja a megoldást. Nagyon jó vezető, addig dolgozik az adott projekten amíg az tökéletes nem lesz. Nem szeret hibázni, ezért mindig körültekintő. Szereti az új dolgokat, de minden apró részletre figyel, olyan feladatokban a legjobb amit mások unalmasnak találnak, ezért is olyan sikeres. Kitartóan dolgozik, minden lehetőséget figyelembe vesz és elemez, így a pénzügyei terén is nagyon sikeres.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.