4 csillagjegy szülöttei, akik nem ismernek tréfát a szerelemben – Magadra ismersz?

A magánélet mindenki számára kiemelten fontos terület, azonban sokan sokféleképpen éljük meg érzéseinket és nem is vagyunk egyformán kitartóak. Akadnak, akik a rózsaszín köd elmúltával, vagy az első komolyabb konfliktus után elbizonytalanodnak, és új pár után néznek, de vannak, akik a végsőkig kitartanak választottjuk mellett és mindenre képesek a kapcsolatukért, a mai horoszkópunk róluk szól.

Őket mutatjuk most be, nézzük, kik a legnagyobb harcosok a szívügyek terén:

A Bak érzései megingathatatlanok

Egy igazi Bak komolyan veszi magát, és azt is, amivel éppen foglalkozik. Nincs ez másképp a szerelmi életükben sem: nem tesznek elhamarkodott kijelentéseket, és nem ígérnek olyan dolgokat, amiket nem tudnak betartani. Egy kapcsolat számukra szövetséget is jelent, partnerük mindig számíthat rájuk. Képesek háttérbe szorítani magukat, ha párjuk segítségre szorul, vagy bajba kerül. A nehéz időszakokat ők sem szeretik, de akkor is elszántan küzdenek a kapcsolatukért, ha az épp válságban van.

Egy hozzászólás itt: “4 csillagjegy szülöttei, akik nem ismernek tréfát a szerelemben – Magadra ismersz?

 • Avatar
  2020.01.30 - 06:32
  Közvetlen hivatkozás

  Ikrekről sosem írnak semmit,ezek szerint ők sosem szerencsések és semmiben nem jók…fura….
  Egyébként meg nem lehet általánosítani,befolyásolja az aszcendens,a hold,stb.egy csillagjegy alatt szülöttet,hogy Ő konkrétan milyen személyiségű.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük