Ez a 6 csillagjegy jól figyeljen, mert a hátráló Merkúr ereje most felkavarja az állóvizet! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ez a 6 csillagjegy jól figyeljen, mert a hátráló Merkúr ereje most felkavarja az állóvizet!

Ha nem is érzed, de a Merkúrnak ezen tevékenysége szinte mindenkire kihat, viszont vannak olyan csillagjegyek, melyek szülötteire különösen nagy hatással van. A következő 6 csillagjegy a következő pár hétben különösen figyeljen oda önmagára, mert feszültségből, nézeteltérésekből nem lesz hiány!

Hirdetés

Oroszlán

Az Oroszlán számára cseppet sem kedvező, hogy a Merkúr visszavonulása pont az ő csillagjegyében történik. Az Oroszlán szinte az élet minden területén egy biztos pont mások életében – tőle lehet útmutatást, tanácsokat kérni, sokszor irányító pozíciót tölt be, aminek terhei most fognak kicsúcsosodni. A nyomás alatt most kicsit megroppannak az Oroszlánok, ezért ajánlott visszavonulniuk a figyelem középpontjából.

… ma pedig….

A mai nap, számos alkalma nyílhat arra, kedves Oroszlán, hogy építse, fejlessze szakmai, üzleti kapcsolatait, amelyeket, ha rendre sikerül is kihasználnia, még akár egy komolyabb elõrelépés, vagy nagy üzlet is nyélbe ütődhet ma! Ehhez legyen nagy nyitott és közvetlen, s próbálja meg minél több részletbe a beavatni partnereit, az sokat segíthet!

Rák

Természetüknél fogva a Rákok sokkal érzékenyebbek érzelmileg, mint más csillagjegyek szülöttei. A bolygómozgás most azonban tovább erősíti ezt az érzékenységet és olyan érzelmeik is felszínre törhetnek, melyeket rég elfojtottak magukban. Kritikus időszak lesz ez az életükben, sok dolgot nem lesznek képesek tisztán látni, de nem kiengedniük a kezükből az irányítást.

… ma pedig….

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Rák! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindig könnyebb!

Ikrek

Az Ikrek számára a kommunikáció sosem jelentett problémát – tulajdonképpen egész életüket a kommunikációs képességeiknek köszönhetik, ám ha most nem vigyáznak, könnyedén szétzúzhatják mindazt, amit elértek. Mivel az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, most kicsit magukra maradnak, ezért fokozottabban figyelniük kell minden egyes megnyilatkozásukra. Ha úgy éreznék, hogy szünetre van szükségük, meg kell állni, mély levegőt kell venni és átgondolva okosan kell válaszolni az elkövetkezendő hetekben.

… ma pedig….

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettől gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelműen az egészségével sem, s, ha lehet, előzze meg a bajt!

<<< Még több horoszkóp! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.