Sorting by

×

Ez a három csillagjegy a manipuláció-király – így védekezz ellenük

Életünk során nagyon sok manipuláló személlyel találkozunk. Ők azok, akik csak akkor boldogok, ha másokat irányíthatnak, ebből töltekeznek, és ebből húznak hasznot! Az ilyen csillagjegy annyira rátelepedik másokra, hogy az összes energiáját ellopja, és teljességgel maga alá gyűri személyiségüket.

Skorpió

Ez a csillagjegy egy nagyon jó stratéga, mielőtt cselekedne, “kisakozza”, hogy melyek azok a lépések, amiket meg kell tegyen az érvényesülése érdekében. Mindig komoly terveket sző áldozata behálózásához, és úgy csap le, hogy észre sem veszed. Könnyen érvényesül szinte minden területen.

Rák

Az ő esetében a manipulálás sokkal veszélyesebb, mivel elsőre ki sem néznéd ebből a csillagjegyből az ilyesmit. Nem olyan heves és impulzív, mint a Skorpió, nagyon kedves, odaadó, és barátságos. Azonban egyszercsak mégis kibújik a szög a zsákból. Egy kedves mosoly mögé bújtatja a manipulatív énjét, ezért soha nem gyanús senkinek.

Ikrek

Az Ikrek egy kétarcú személyiség, soha nem tudod kiismerni az igazi énjét. Tudnod kell, hogy nem az őszinteség a legjellemzőbb rá, mindig valami hátsó szándékkal közeledik. Az Ikrekkel való baráti vagy üzleti kapcsolatban soha nem lehetsz felhőtlenül önmagad, azt veszed észre egy idő után, hogy minden lépésedet ez a csillagjegy irányítja.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.