Ez a nyári pénzhoroszkóp "hitetlen Tamásokat" is meggyőzi: 5 csillagjegyre sikeres évszak vár, a pénzügyeik is remekül alakulnak! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ez a nyári pénzhoroszkóp “hitetlen Tamásokat” is meggyőzi: 5 csillagjegyre sikeres évszak vár, a pénzügyeik is remekül alakulnak!

Az idei év nyara minden csillagjegynek kellemes változásokat tartogat, de van 4 csillagjegy, akik a horoszkópjuk szerint most megvalósíthatják az álmaikat. A pénzügyi életük csodásan alakul és a magánéletük is boldogabb lesz, mint az elmúlt évszakokban volt. Lássuk kik a nyár  “kiválasztottjai”!

Hirdetés

Kos

A Kos jegy szülöttei, türelmes, megértő emberek, de néha ők is konfliktusokba kerülnek a családtagjaikkal vagy a barátaikkal. Idén nyáron kiegyensúlyozottabbak lesznek az élet minden területén, kevesebbet fognak dolgozni, de mégis több bevételük lesz mert mindenhonnan áramlani fog hozzájuk a pénz. Lesz idejük a családra, pihenésre, kikapcsolódásra, a nyár közepén pedig családi nyaralás vár rájuk. Büszkék lesznek magukra és mindarra amit ebben az évszakban el fognak érni, teljesen megváltozik az életük.

Bika

A Bika jegy szülöttei annyi pénzhez fognak jutni az idei nyáron, hogy hosszútávra megalapozhatják az életüket. Olyan üzleti ajánlatot fognak kapni amit, ha elfogadnak akkor sikeresek lesznek. Ők azok a személyek akik keményen és kitartóan dolgoznak azért, hogy elérjék mindazt amit szeretnének, ebben az évben minden könnyebben fog menni mert a szerencse melléjük szegődik.

Bak

A Bak jegy szülöttei kissé szétszórt, de okos, intelligens emberek, az idei nyáron egy olyan zseniális tervük fog megvalósulni, amellyel sok pénzt fognak keresni. E jegy szülöttei van amikor csak azért dolgoznak, mert muszáj, minden kedvtelés nélkül, de amikor azt látják, hogy rövid időn belül nagy haszonra tehetnek szert, akkor mindent beleadnak azért, hogy az adott munkájuk minél hamarabb elkészüljön. Ők úgy alakítják az életüket, hogy jusson idejük pihenni és szórakozni is, szeretik a társaságot, mindig mindenhol ők vannak a középpontban. Ez a nyár és ezáltal a 2022-es év minden szempontból az egyik legsikeresebb és legszerencsésebb évük lesz.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.