Connect with us

Voks 2024

Ez akkor lenne hír, ha Pokorni takarítana bárhol – kommentelték a csütörtökre ígért hír-atomot az „emberarcú fideszes” házatájáról

Ez akkor lenne hír, ha Pokorni Zoltán takarítana bárhol - kommentelték a csütörtökre ígért hír-atomot az "emberarcú fideszes" házatájáról
Megosztás

Azért jó néha a választás, mert ezidőtájt beindulnak a jelöltek és jelöltnők és nem csak Hadházy Ákostól kapunk információt a NER jelöltek viselt dolgairól. Ha figyelmen kívül hagyjuk a szembeötlőn karaktergyiloknak szánt történeteket, akkor kirajzolódik 2024 valósága.

Egy példa a Pokorni Zoltán-vezette budapesti „Hegyvidékről”

„Korábban is lehetett hallani róla, hogy a Hegyvidéki Önkormányzat vagy tulajdonában álló cég alkalmazottai Nagyon Fontos Magyar Emberek magántulajdonaiban dolgozgatnak munkaidőben. A Faber Kft. jött legtöbbször szóba, de ezeket bizonyítani nem tudtuk, így meg sem írtuk” – kezdte felvezetőjét a Magyar Kétfarkú Kutya párt közösségi oldalán.

„Pár hete kaptuk a levelet, ami szerint

„tizenéve egy önkormányzati dolgozó hetente egy nap, jobbára péntekenként hivatali munkaidőben Pokorni Zoltán házát takarítja. A házhoz a szolgálati sofőr viszi önkormányzati autóval és tisztítószerekkel, Itt felveszi a polgármestert és behozza a hivatalba.”

Ezt a levelet azért olvashatjátok, mert megkérdeztem több hivatali alkalmazottat,

akik szó szerint megerősítették mindezt. És azért, mert megnéztük, dokumentáltuk, milyenek ezek a péntekek. Olyanok.

Mindez bővebben csütörtökön. Ha Pokorni Zoltán vagy a jegyző úgy érzi, mondana erről valamit, szerda estig küldjétek el, kérlek. Vagy 30 nap múlva, up to you!”

A hozzászólásokból…

„Sajnos azt veszem észre, hogy ezek a dolgok nem adódnak össze az emberekben. Csak legyintenek rá, hogy volt ennél több is, rosszabb is. Pedig egy rendes emberben ezek összeadódnak, és egy idő után eléri azt a szintet, amikor túlcsordul a pohár, és azt mondja, ennyi, elég volt, változás kell. ”

„A polgármester úr nagyon sokat spórolt, hogy nem kellett külön autó a takarítónak, hanem alkalmazkodott hozzá.”

„Annyira kisstílű, hogy a takarítónővel még tisztítószert is lopatott magának a hivatalból. Ráadásul sofőr vitte. Ha bejutunk, kiszámlázzuk Pokorninak.”

„305. § Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen
a) hivatali kötelességét megszegi,
b) hivatali hatáskörét túllépi, vagy
c) hivatali helyzetével egyébként visszaél, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. ”

„Az egykor szerény, kockásinges tanárember ”

„Takarítonőt minden keruleti lakosnak!”

„Pokorni pár éve még le akarta vágni azok kezét, akik ilyet tesznek. Rég láttam, neki még megvan mindkét keze?”

„Bárcsak suttyó gazdagjaink lennének, de ennek az országnak csak gazdag suttyók jutottak. Milliárdos yachton dobozos kávét ivó feleségekkel, állami hypót lopó polgármesterekkel.”

„ez még a második jobbágyság vagy már a harmadik?”

„Már bocs, de ez akkor lenne hír, ha pokorni zoltán takarítana (vagy csinálna valami értelmeset) bárhol…”

„Majd leírják, hogy a takarítónő csak hétfőtől csütörtökig dolgozik az önkormányzatnál, a pénteki szabadnapján azt csinál, amit akar”

„És most hogy ez a levél nyilvánossá vált, e hét pénteken már nem viszi a szolgálati sofőr a takarítót, nem lesz bizonyíték, lesz ellenben feljelentés rágalmazásért.”

pokorni

Szerző