Városi kurír
A napi fontos.

Ez ám a baki! – Választási nyugdíj-folyósítás

Vigasz az illetékes elvtársaknak

0 1 216

Szóval, minden a legnagyobb rendben van! Ezt nyilatkozták a bankok, ezt a Magyar Államkincstár és ezt a nyugdíjak elszámolását intéző GIRO Zrt. Akkor mégis ki ad választ a miértre? Mert magyarázatnak lennie kell!

Az öregek szavazataira a Fidesznek szüksége van

A nyugdíj-kifizetések késése januárban még nagyobb gond, mint máskor, hiszen decemberben korábban utaltak és az a pénz el is ment a karácsonyi ajándékokra, azaz a plusz kiadásokra.

Megszülték a hivatalos álláspontot a nyugdíjmizéria ügyében! – sok köszönet nincs benne!

Az én gonosz magyarázatom szerint, valami fontosabbra kellett a pénz, mint a nyuggerek megélhetése. Aztán látva a felzúdulást, meggondolták magukat az illetékesek. Talán eszükbe jutott, hogy az idén két választás is lesz, az EP, és az önkormányzati. Nehogy már ezért a bakiért veszítsék el az idős generáció voksait!

Délutánra a legtöbb öreghez megérkezett a banki értesítés nyugdíja átutalásáról. De azért érdemes belegondolni: vajon hány üres tárcájú és ezért pénzére nagyon váró embernek okozott a mai reggel agyvérzést vagy infarktust?!

De ez vigasz lehet a nyugdíjak kifizetését akadályozók számára!  Hiszen minden bizonnyal megtakarítottak néhány nyugdíjat. És amíg olyan az egészségügyünk, amilyen, nincs is mitől tartaniuk. Napról napra kevesebb pénzt kell kifizetniük…

Büszkén hazudtak a nyugdíjak utalásáról

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ