Ez ám a vásár! Faragott Orbán király Szilvásváradon!

A Jobbik hatvani elnöke, Rákócziné Lózs Csilla fotózta és töltötte fel Facebook-oldalára azt a műtárgyat, amit a minap hatalmas betonteknőt (lovasstadiont) kapó bükki településen fotózott.

Az Orbán-hívő alkotása

A képen egy kézzel faragott dombormű, ami Orbán Viktort ábrázolja koronával a fején. A politikus először azt hitte, ez egy ironikus alkotás, de a készítő kifejtette, hogy erről szó sincs.

A miniszterelnök-hívő fafaragónak nem vált hasznára a párbeszéd a jobbikos képviselővel, mert ő akart venni tőle egy Nagymagyarországot ábrázoló faragást, de ezek után meggondolta magát.

“Amikor megláttam,azt hittem,hogy micsoda irónia összpontosul a faragott fa képben!Azonban én hülye,megkérdeztem a készítőjét,”hogy valóban így gondolja”?A választól teljesen lehidaltam,mert a válasz igen volt,és még magyarázatot is kaptam hozzá!!!Venni akartam tőle egy Nagymagyarországot ábrázoló faragást,de ezek után még ha ingyen adta volna sem kellett!!! Sok mindent megéltem,de ennyire elvakult embert,még az életemben sem láttam!!!!”

(forrás: hvg.hu)

Orbán-gyertya – világszám!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük