Hihetetlen! Ez az 5 csillagjegy mindent elér, amit akar! Köztük vagy?

A csillagjegyek szülötteinek meg van az erős és a gyenge oldala, de a most következő öt csillagjegy sok mindenben különbözik a többitől. Ők nem félnek a veszélytől és mindig képesek arra, hogy ismét felálljanak, bármilyen nehéz helyzetben is vannak.

Skorpió

Az asztrológusok véleménye szerint a Skorpió az egyik legerősebb csillagjegy, titokzatos, elbűvölő és intelligens, született vezető. Mindig eléri a kitűzött célt bármilyen áron, ő olyan ember akivel nem ajánlatos veszekedni. Tele van energiával, annyira erős az akaratereje és olyan vezetői képességekkel rendelkezik amikor el akar érni valamit, hogy sokan csodálkoznak rajta. Nagyon jó intuícióval rendelkezik ami segítségére van a céljai elérésében. Nem mindég látszik rajta, de mindig számítanunk kell a bosszújára.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy teljesen egyedi. Ő büszke, tele van energiával, úgy vonzza a jó dolgokat mint a mágnes. Ő is vezetői képességekkel rendelkezik, mindig sikereket ér el azokban a dolgokban ami érdekli őt. Általában ő a legjobb vezető azért mert karizmatikus, van önbizalma, népszerű ezért könnyen elnyeri az emberek szimpátiáját és bizalmát. Mivel elég sokszor használja ezt a képességét ezért ő az egyik legerősebb a csillagjegyek közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük