Sorting by

×

Nekik bejön! 4 csillagjegy, akiknek fantasztikus jövő hetük lesz! – Veled, vagy nélküled?

Tudom, még csak péntek van és még az sem biztos, hogy megtervezted a hétvégéd programján és én a jövő heteddel fárasztalak…. de hátha érdekesnek találod! Mindenképpen nézz bele, segíthet, hogy az előtted álló pihenőnapokat önfeledt boldogságban tölthesd. Hiszen ki ne örülne egy rendkívül jó hírnek? Amennyiben nem vagy benne a jövő héten esedékes mázlista csillagjegyek között, semmi gond, utána is lesz újabb “jövő hét”! Nézzük, kiknek lesz pazar a 4-10 közötti hét nap!

Kos

A hét eleje kicsit zűrösen kezdődik, ez a változékony időjárás nyomasztóan hat rád, álmos leszel és nyűgös. Nem érdemes terhelni a szervezetedet és az agyadat sem. Éppen ezért került a konfliktusokat a hét első felében. DE csütörtöktől már sokkal jobb passzban leszel, megtalál a siker. Ha jól kihasználod az ötleteidet, akkor még pénzt is kapsz.

Bika

A fogyó hold hatására munkahelyi feszültség kialakulhat hétfőn, ezt az egy napot húzd ki valahogy. Keddtől már érezhetően jobb lesz a hangulatod és a munkakedved is. Törődj egy picit magaddal is sőt a kényeztetés sem árt, főleg a hét második felében. A szerelmi életed is hullámozni fog a héten.

Ikrek

Végre karriered jól alakul, kedvező folyamatok indulnak el. Ha ügyes leszel, akkor most megragadhatod lehetőségeket, és sikert, sikerre halmozol,ami természetesen anyagi megbecsülést is hoz az életedben, ráadásul végre hosszútávon. Maradj optimista!

Rák

Ne vigyél sok pénzt magaddal, főleg a hét elején, ugyanis a hold hatására hajlamos leszel vásárolni olyasmit is, amire semmi szükséged nincs. De neked is megfordul a szerencséd a hét második felében és kellemes hétvégére és meglepetésekre számíthatsz.

<<< Olvasnál több horoszkópot? Itt megteheted! >>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.