Sorting by

×

Ez botrány! Müller Cecília újabb önleleplezése

Szinte a teljes ország kíváncsi arra az adatra, hogy a frissen koronavírusban megbetegedettek közül mennyi a beoltottak száma. A Blikk fel is tette ezt az egyszerű kérdést Müller Cecília országos tisztiorvosnak, akitől egy elképzelhetetlen választ kaptak.

A méltatlan sorok

„A Nemzeti Népegészségügyi Központhoz (a továbbiakban: NNK) 2021. szeptember 8-án az információs önrendelkezési jogról és információs szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján benyújtott közérdekű adatigénylésére válaszolva tájékoztatom, hogy az Ön által igényelt bontásban, – további műveleteket nem igénylő módon – az NNK nem rendelkezik a kért adatokkal. Az Alkotmánybíróság 13/2019. (IV. 8.) AB határozata alapján az adatkezelő – kizárólag az adatigénylés teljesítése érdekében – nem köteles adatgyűjtésre, illetve az általa kezelt adatok összevetése után új, minőségileg más adat, adatsor előállítására.”

Felejtsük el a jogi blabát, és figyeljünk meg a szöveg lényegét:

 • ilyen adatunk nincs ( miért nincs, nem érdekli őket, hogy teljesítenek az oltások?)
 • AB határozata alapján az adatkezelő – kizárólag az adatigénylés teljesítése érdekében – nem köteles adatgyűjtésre, illetve az általa kezelt adatok összevetése után új, minőségileg más adat, adatsor előállítására.”(megszerezhetnénk, de ahhoz dolgozni kellene!)

 

Müller Cecília a láthatatlan ember

Azt, egyébként, ahogy Orbán egyik percről a másikra egytelen mozdulattal eltüntette a nyilvánosságból a harmadik hullám alatt nemcsak általa elhasznált, de önmagát is sokszorosan lejárató tisztiorvost, alighanem tanítani lehetne az illuzionisták főiskoláján. Ezzel azonban az ország csak annyit nyert, hogy megszűnt egy, a kormányhoz köthető esztétikai környezet rombolás, de sajnos a hatás megmaradt.

Az az asszony lenne a járvány idején felelős mindannyiunk egészségéért, aki olyannyira figyelmetlen, esetleg nemtörődöm, hogy a nyáron, tévedésből Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek nem csak egy elutasító emailt küldött, de csatolta hozzá azt is, amiben felszólította beosztottjait, hogy találjanak már ki végre újabb érdeklődő-elhárító hazugságokat.

Müller volt egyébként az a “szakember is”, aki az első hullám kezdetén az aggasztó maszkhiány közepette  “rózsaszín arccal” mondogatta, hogy nem kell a maszk, hiszen az nem véd meg semmitől, majd amikor néhány hét múlva szóltak neki, hogy van már elég maszk, azonnal mindannak az ellenkezőjét kezdte hirdetni, mint amit addig szajkózott.

A cinizmus csúcsa

A tisztifőrvos annak a levélnek második részében, közvetlenül az után, hogy leleplezte maga és az általa vezetett szervezet dilettantizmusát, nem átalja a kormányzatot fényezni:

“A Kormány minden szükséges intézkedést megtesz azért, hogy a koronavírus-fertőzés Magyarországot a lehető legkisebb mértékben sújtsa. Hazánk Európában az elsők között érte el 25% és 50% feletti átoltottságot arányt. Európában elsőként itt volt lehetőség a harmadik oltás beadatására.”

Ezek után már csak egyetlen kérdésünk marad: miért nem tud erről a csodás védekezésről a Covid 19?

Forrás: Respublika.hu

Előzmény

Erre mindenképpen emlékezzen! Müller Cecília megtagadta a választ…..

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

5 hozzászólás

 • 2021.10.30 - 14:51
  Közvetlen hivatkozás

  Müller,és Kásler orbán baklövései. Beillenek a kondába,mert akiket orbán maga köré gyűjtött,egytől-egyig –hogy ne legyen túl bántó– csupa életlen kés a fiókban.De biodíszletnek,kesztyűsbábnak kiválóak. Az adatok,amiket a Blikk kért,mindössze néhány kattintás az egérrel,de ez nyilván meghaladja Müller képességeit.(Tudjuk,hogy a gazdája is egy technikai antitálentum,milyen legyen a beosztott?) Itt inkább az játszik,hogy talán rühellné a kormány,ha az adatokból az is kiderülne,hogy a kínaival oltottak hányan betegedtek meg,így inkább hazudnak,ahogy már megszokhattuk

  Válasz
 • 2021.10.31 - 10:32
  Közvetlen hivatkozás

  Méltó társa viktorkának!Egyik sem normális!(a”v” direkt kis betű, a többi nem lenne nyomdafesték tűrő)

  Válasz
  • 2021.11.28 - 12:10
   Közvetlen hivatkozás

   Én csak annyit szeretnék, hogy akire vonatkozik a dr. jelző, mindegy melyik foglalkozasban, mutassák be az egész országban.
   Azt sem tudja senki, hogy ki, kicsoda, csak utólag derül ki az, hogy az utcáról hívták be a 133 bátor ember többseget, milliókért!!!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.