Ez durva! Van 4 csillagjegy, akinek gyökeresen megváltozik az anyagi élete 2022 második felében!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mit is írunk most? Április végét? Akkor már csak két hónap…. Van pár csillagjegy, akinek nagyon kedvező lesz ennek az évnek a második fele. Ha szeretnéd tudni melyik az a 4 csillagjegy és hogy pontosan mire is számíthatnak most megtudhatod! Azért a többi csillagjegy között is van, kinek nem lesz oka panaszra…

Skorpió

Elérkezett az ideje annak, hogy fából vaskarikát, vagy, ha az jobban tetszik önnek, akkor a szarból is aranyat csináljon. Pontosabban a Szaturnuszból. E kedvetlen, szigorú bolygó eddig csak sanyargatta önt a pénzügyek terén, most azonban új ötleteket is kaphat tőle és az Uránusszal alkotott jó fényszöge által annak jó édesapjától. Valamilyen új munkamódszerrel, vagy egészen új munkával szert tehet nagyobb haszonra, és ráadásul még élvezni is fogja a dolgot.

Az elmúlt évek hullámvölgyeire visszagondolva pedig úgy érezheti majd, hogy minden csak azért történjen, hogy ön ezt a bizsergető megújulást megélhesse.

A tehetsége, a zseniális ötletei csak így kerülhettek felszínre, csak így mutathatja meg igazán, hogy mire is képes a munkájában. A pénz ennek már szinte csak mellékes hozadéka, de persze önnek a pénz sohasem mellékes! Az egyedüli gondot az utazgatás jelentheti, de az év második felére erre a problémára is talál jó megoldást.

… addig is nézzük, mi vár pénteken….

Amennyiben ma pénzügyi nehézségekkel találná szembe magát, jusson eszébe, kedves Skorpió, hogy mindig van megoldás! Törje addig a fejét, ameddig csak szükséges, s kérjen segítséget is, ha kell, hogy áthidalja a problémát. Ma szükségét érezheti egy baráti beszélgetésnek, melyre érdemes is mielőbb sort kerítenie, ugyanis a ma kapott tanácsok igencsak hasznosnak bizonyulhatnak a jövőre nézve. Talán jóbarátja lát valamit, ami önnek teljesen elkerülhette a figyelmét, pedig nagyon fontos. Támaszkodjon meglátásaira.

Vízöntő

Az anyagiak terén nagy lehetőségeket jeleznek a csillagok. Szinte az ölébe pottyanhatnak nagyobb összegek, de azért ezt a pottyanást egy kicsit nem ártana meg is segíteni. A Mars helyzete az év kezdetén azt sugallja, hogy a hatodik hónap tetteit akár egész éven át kamatoztathatja. Mintha júniusban kellene megalapoznia mindent. Nemcsak a munkával, de a más pénzével és az üzleteléssel kapcsolatos dolgok révén tehet szert leginkább haszonra. Ehhez jó sugallatokat kaphat a rokonaitól, barátaitól és nem utolsó sorban a társától.

A lehetőség valahogy ön körül lebeg, de erre önnek rá kell éreznie.

Járjon hát nyitott szemekkel és fülekkel! Annál is inkább, mivel önnek tehetsége van ahhoz, hogy a lehetetlent is lehetségesnek tartsa. Ez a legjobb oldala az ön kreativitásának, és éppen ettől válhat ön gyakorlatban is zsenivé. A kitaposott utakat önnek nem kell figyelembe vennie. Ön ugyanis éppen azt szereti, ha önt követik mások. Ennek az évnek a második fele lehetőséget teremt önnek arra, hogy legendává váljon.

… addig is nézzük, mi vár pénteken….

Ma, annak ellenére, hogy minden jól mehet ön körül (a kisebb bosszantó apróságokat leszámítva), mégis, valamiért igen nyugtalan lehet, kedves Vízöntő. Meglehet, hogy az elmúlt napok szorongásai jönnek ki így önön, esetleg egyszerűen csak ballábbal kelt fel. Este igyon egy nyugtató teát és feküdjön le időben, s holnapra már kutya baja se lesz!

<<< Másra gondolt? Nézzen körül itt! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük