Ez egy igazán jó ajánlat – Egyen egy finomat!

Az április 1-i ünnepélyes megnyitó után április 4-én a nagyközönség számára is kitárta kapuit  Földes Józsi legújabb bisztrója a bazilikánál 

A névadó

Földes Józsi, a kiváló gasztronómia szakember nevét sokan ismerik, számtalan neves rajongója van szerte a világon és Magyarországon is. A 2007-ben megnyitott első Földes Józsi Vendéglője a Frankel Leó utcában valóságos zarándokhelye volt azoknak, akik kedvelik a magyaros ízeket, a címet egymásnak adták át a vendégek.

Földes Józsi sajnos 2012 óta már nincs közöttünk, nem érhette meg, hogy öt évvel később a fia, Földes Tamás megnyitotta a második vendéglőt, ugyanazon a néven, a Bécsi út 31-ben, egy szépen felújított óbudai házban. A környék lakói, az ott dolgozók ebédmenüért és A’la Carte vacsoráért egyaránt szívesen betérnek a Földes Józsi Vendéglőjébe.

Földes Józsi Bisztrója

néven további vendéglátóhelyek nyíltak meg a városban, a budai oldalon. Az első pesti bisztró kiemelten népszerű és exkluzív helyszínen, a Bazilikánál, egy elegánsan felújított patinás épület földszintjén kapott helyet. Tágas tér, az üvegtetőn besütő napfény, kényelmes berendezés, WIFI – ez várja a hazai és külföldi vendégeket, reggel 8-tól délután 4-ig, reggelivel, változatos ebédmenüvel, nagyon kedvező árakon. Természetesen a Földes Józsira jellemző gasztronómiai hagyományok szellemében.

Kapcsolódó

Izgulhatnak a profi séfek a Balatonnál, a gyerekek már lefőzik őket

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük