Ez egy nagyon különleges májrecept, érdemes bátornak lenni és kipróbálni

Ha szereted a csirkemájat, de valahogy sütés-főzés közben mindig keményre sikerül, akkor ismerd meg ezt a titkos pácot, ami csodát művel a csirkemájjal! Ha egyszer megfőzöd ma családnak, csak így kérik, és egyre sűrűbben kerül ,otthon az “étlapra.”

Hozzávalók:

1 kg máj (tetszés szerinti)
3 fej vöröshagyma
6 cikk fokhagyma
2 evőkanál kukoricakeményítő
3 evőkanál sűrített paradicsom
2 evőkanál méz
70 g zsír
1 teáskanál pirospaprika

Elkészítés:

Tisztítsd meg a májat, majd tekerd fóliába és enyhén klopfold meg.

Ezután vágd csíkokra és tedd bele egy tálba. Szórd meg pirospaprikával és keményítővel.

Hogy hogyan tovább a következő oldalon tudod meg.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse