Kerítésen innenBulvárCsillagjegyek

Ez észbontó! Létezik 6 jel, amiből tudhatod, hogy kiválasztott vagy! – Van szemed rá, hogy meglásd?

Ez észbontó! Létezik 6 jel, amiből tudhatod, hogy kiválasztott vagy! - Van szemed rá, hogy meglásd?

Történt már olyan veled, hogy úgy érezted, egy különleges erő, hatás, sugallat kapcsolatba szeretne kerülni veled, amit egyszerűen nem tudtál megmagyarázni? Nos, mindez annak a jele, hogy az Univerzumban lévő, nevezzük szellemek, vagy őrangyalok, mindig ott vannak a közelünkben és vigyáznak ránk. Lássunk 6 olyan jelet, ami ezen természetfölötti segítők jelenlétére utal.

1. jel

Ha finom illatokat, aromát érzünk a levegőben keringeni, amiről csak annyit tudunk, hogy kellemes, akkor ez annak a jele, hogy ott van a közelben a lelki segítőnk. Forduljunk hozzá bizalommal, ha valami kérdésünk van, vagy valami nyomja a szívünket.

2. jel

A szoba hirtelen hőmérséklet változása is erre utal. Ha egy hideg lakás valamelyik szobájába belépve melegséget érzünk, nyugodjunk meg, mert az őrangyalunk nincs messze, és vigyáz ránk, ha baj van.

3. jel

Ha az állatok zaklatottá, idegessé, nyugtalanná válnak, vagy csak szokatlanul viselkednek, akkor bizony ott van a segítőnk a közelben, hiszen egy kutya, vagy macska megérzi ezen égi lények kisugárzását.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ebbe sem árt belenézned! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (1)

  1. […] Ez észbontó! Létezik 6 jel, amiből tudhatod, hogy kivál… […]

Szólj hozzá!