Ez frankó? A horoszkóp szerint nagyon is! – Az ellentétek vonzzák egymást, neked ki a “mágnespárod”?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Volt már olyan kapcsolatod, ahol érezted, normális esetben megőrülnél párod tulajdonságaitól, és mégis….. A szerelem vak, az ellentétek vonzzák egymást. Ki ne hallotta volna ezeket a mondatokat? A horoszkóp szerint a zodiákusban egymással szemben álló csillagjegyek annyira különböznek, hogy éppen ezért habarodnak egymásba. Szerelmükből nem hiányoznak a kihívások…

A Bika és a Skorpió szerelme

A Bika meglehetősen makacs típus, ugyanakkor megbízható, alapos és érzéki. A Skorpió is makacs és érzéki, ám jóval érzelmesebb a Bikánál. Mindketten szorgalmasak és eltökéltek, és nem telepednek rá a másikra. A Skorpió biztonságban érzi magát a Bika védőszárnya alatt, míg utóbbit lenyűgözi a Skorpió ösztönös természete, a szenvedélye. Mindkét csillagjegy szülötte kínosan ügyel a magánszféra háborítatlanságára, érzelmeiket, érzéseiket nem tárják a nagy nyilvánosság felé, inkább megtartják egymásnak. Alkalmazkodók, párkapcsolatuk kifejezetten jól működhet, miután mindketten megbizonyosodtak, hogy párjuk valóban olyannak látja őket, amilyenek.

Mindketten hűségesek, kitartó csillagjegyek, eszük ágában sincs megcsalni a párjukat.

Az Ikrek és a Nyilas párkapcsolata

Az Ikrek türelmetlen természetű csillagjegy, aki ugyanakkor nagyon élvezi a társaságot, a Nyilas gyors felfogású, higgadt és kreatív típus. Mindkettőjüket elvarázsolja a másik gondolkodásmódja, rajonganak a kalandokért, kíváncsiak, szinte szívnak magukba minden információt a körülöttük lévő világból. Szeretnek utazni, ám a különbözőségük ezen a téren is megmutatkozik: az Ikrek az utolsó pillanatban dönt az utazásról, míg a Nyilas már hónapokkal az indulás előtt, az utolsó részletekig megtervezi az utat. A Nyilas segít az Ikreknek, hogy két lábon a földön járjon, és ne térítse el semmi sem céljától, az Ikrek pedig ösztönzőleg hat a Nyilasra.

Nem mellesleg, mindketten hihetetlenül szórakoztatónak, és elragadónak tartják a másikat. Nem véletlenül működik nagyon is jól a párkapcsolatuk.

A Kos és a Mérleg párkapcsolata

A Kos energikus, lelkes, erős benne a küzdőszellem, nem mellesleg heves természetű. Ő az, aki folyamatosan a legjobbat szeretné kihozni magából. A Mérleg vele ellentétben bájos és nagyon kedves, aki leginkább a harmóniára törekszik. A Mérlegre ösztönzőleg hat a Kos, akinek vehemenciáját és a mindenáron győzni akarását tapintatosságával képes tompítani. A két csillagjegy a helyén tudja kezelni a másikat, így kialakulhat egyfajta egyensúly közöttük. A kérdés mégis az, mennyire tudják visszafogni magukat, hogy ne a párkapcsolaton belüli vezető szerep megszerzése legyen a céljuk. A Mérleg jóval nyugodtabb a Kosnál, lassú tempója viszont nagyon idegesíti a Kost.

Ám amint változtat a Kos a magatartásán, és a győzelem helyett a tisztességes versenyt választja, a Mérleg mélyen magába szívja a Kos energiáját, a két ellentétes csillagjegy valódi szerelemre találhat egymásban.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Másra gondoltál? Próbáld itt! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.