Ez frankó? A horoszkóp szerint nagyon is! – Az ellentétek vonzzák egymást, neked ki a “mágnespárod”?

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Az Oroszlán és a Vízöntő párkapcsolata

A Vízöntő független, egyedi és nem érdekli, mit gondolnak róla mások. Az Oroszlán szinte szomjazik a környezete elismerésére, a megkülönböztető figyelemre és szeretetre. Mindketten dinamikusak, tele vannak energiával, maximálisan élvezik az életet, mindenből a lehető legjobbat és legtöbbet szeretnék kihozni. Ám mindegyikük másképpen fejezi ki érzéseit: az Oroszlán dicséretekkel, a Vízöntő tettekkel. Kettejük párosa ugyan erőt sugároz, viszont nagyon nehezen képesek olvasni a másik megnyilvánulásaiból. Az Oroszlán úgy érezheti, párja nem is szereti őt eléggé, a Vízöntő pedig nem mindig tud mit kezdeni az Oroszlán hatalmas érzéseivel.

Erősen vonzódnak egymáshoz, de kétséges, mennyire marad tartós a párkapcsolatuk.

A Szűz és a Halak párosa

A Szűz gyakorlatias, fegyelmezett, pontos, míg a Halak művészi hajlamú, romantikus és szabad szellemű. A két csillagjegy mégis jól kiegészíti egymást: a Szűz ellenőrzi, hogy párja időben befizette a csekkeket, míg a Halak minden nap megállítja társát, hogy megszagoltassa vele a rózsáit. A Halak rendetlen, a Szűz katonásan precíz, amiből akadnak ugyan viták, nézeteltérések közöttük, de valahogy mindig képesek túllépni a problémákon. A Szűz toleráns, a Halak szeszélyes, együtt azonban, felváltva vezetve, kiváló csapatot alkotnak.

A Szűz érzelmeit megtartja magának, titokban ugyanakkor csodálja a Halakat eltúlzott romantikus megnyilvánulásáért. A Halak pedig igyekszik kiérdemelni a Szűz szeretetének megnyilvánulásait.

A Rák és Bak szerelme

A Rák érzékeny, védelmező és két lábbal jár a földön, a Bak megbízható, fegyelmezett, gyakorlatias, lojális, nagyon kitartó és hűséges, amivel elnyeri a Rák bizalmát, aki így hajlandó őt közel engedni magához. A fontossági sorrendjük, az értékeik is nagyon hasonlók: család, tisztelet, hűség – a mottójuk is lehetne. Ugyanakkor míg a Bak merev és nem szívesen változtat a jól bejáratott dolgokon, addig a Rák nagyon is hajlana a változásokra. Jóval érzelmesebb és empatikusabb a racionálisabb és érzelmileg visszafogottabb Baknál, akinek időre van szüksége, hogy megértse párját ezen a téren.

Nem kevés türelemre lehet szükség kettejük összecsiszolódásához, de valójában nem reménytelen a szerelmük.

Forrás

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük