Bulvár

Ez húz ki a bajból! – Minden csillagjegynek egy-egy csodamantra + napi jóslat

csillagjegy
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Egyeseknek pszichológiai trükk, másoknak spirituális segítség, valakinek pedig egyenesen varázslat, hogy egyes életbölcsességeket, mottókat, kívánságokat úgynevezett mantrákat ismételgetünk. Ezek az egyszerű, mágikusnak tűnő mantrák, erőt, hitet adnak a mindennapokban és ahhoz, hogy elérjük vágyainkat. Vajon mi a csillagjegyedhez tartozó mantra 2020-ben?

Kos

Mantrád: „Elfogadom és élvezem a változást.”

Ez a nap:

Az utóbbi idõben igencsak alábbhagyott önbecsülése, kedves Kos. Sokszor eszébe juthat megkérdőjelezni fizikai megjelenését, vonzerejét, vagy akár szellemi képességeit is. Ennek bizony csak egy módon vethet véget. Ha komolyan úgy érzi, van min változtatni, akkor tegye meg az első lépéseket annak irányába, ha pedig ez csak sirám, akkor szedje össze magát gyorsan, mielőtt valóban igazzá nem válnak félelmei. Ez a nap különösen alkalmas az önvizsgálatra. Sokszor nehezen viseli a változásokat, mert aggódik, hogy kihúzzák a lába alól a talaj és elveszít mindent, amije van. Pedig a változások jók, szükségszerűek és mindig értünk történnek. Idén is még sok változásban lesz része, ezért kezdjen el velük megbarátkozni, hiszen nem elvesznek belőle, hanem hozzátesznek az életéhez.

Bika

Mantrád: „Minden helyzetben meglátom jót, a szépet és a hasznosat.”

Ez a nap:

A mai egy pihentető nap lehet az ön számára, kedves Bika. Valamilyen anyagi bevételhez juthat, ami nagyon megszépíti napját, hiszen ilyenkor egészen belemerül az elintéznivalókba és a vásárolgatásba, amit igencsak szeret, még akkor is, ha csak a háztartás tartalékait töltheti fel újra. Hajlamos a pesszimizmusra, ha történik valami kellemetlenség vagy kudarc éri. Ezért kell emlékeztetni magát arra, hogy minden helyzetben meglája a szépet és a jót. Ugyanis van minden szituációban, csak észre kell venni. Akkor látni fogja a személyes leckéjét, aminek köszönhetően fejlődni fog.

Ikrek

Mantrád: „Minden helyzetben feltalálom magam.”

Mostanában ingerlékenynek érzi magát, kedves Ikrek? Ne aggódjon, nem fog ez a rossz érzés örökké tartani. Környezete valószínűleg már érzékelte, hogy nehezebben viseli a kritikát, vagy a terheléseket, így valószínű, hogy mától megpróbálnak többet segíteni önnek. Ne legyen túl büszke elfogadni a támogatást, hiszen biztosan lesz idõ, amikor viszonozhatja.

Ez a nap

Sokszor vagy kishitű és bizonytalanodsz el a tetteiddel, döntéseiddel kapcsolatban. Nem bírod a váratlan helyzeteket. Ez a mantra mindig át fogja  segíteni csillagjegyed a nehéz helyzeteken, hitet és erőt ad neked, mert képes vagy minden helyzetben feltalálni magad, és ha te is úgy akarod, nem létezik számodra lehetetlen.

Rák

Mantrád: „Örömmel és bátran kezdek minden új dolognak.”

Kedves Rák, ma eléggé túlhajszoltnak, leterheltnek érezheti magát. Talán gyermekei fárasztották le ennyire az utóbbi napokban, de az is lehet, hogy szakmai életének súlya nehezedik önre. Talán az lenne a legjobb, ha kérne egy kis haladékot, vagy segítséget addig, amíg kicsit össze nem szedi magát.

Ez a nap

Rettentően tudsz félni a változásoktól. Annyira a biztosra akarsz menni, hogy sokszor inkább nem is lépsz, mert félsz a lehetséges következményektől, a kudarcoktól. De ennek a mantrának a segítségével képes leszel új dolgokba vágni, ahogy már ma is.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!