Ez ma mindent visz! A kormány szerint 1.500 milliárd embert oltottunk be Magyarországon! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ez ma mindent visz! A kormány szerint 1.500 milliárd embert oltottunk be Magyarországon!

Két eset lehetséges: vagy beoltottuk a Föld lakosságának mintegy kétszázszorosát, ami még Orbán Viktor elképzelését is túlszárnyalná egy pöttyet, vagy a Fidesz-kommunikátorok nem tudják, hogyan kell leírni a másfél milliót helyesen magyarul.

Hirdetés

Igen, Viktor, megcsináltad!

Mertek baromi nagyot álmodni és az alábbi plakátot gyártatták le szervilizmusukban:

varosikurir 12

Számoljunk, Béláim!

Másfél millió millió ember az pontosan 1500 milliárd.

Értem én, hogy sok hazánkfia él “kerítésen” kívül, de talán 197 szer annyian, mint a föld lakossága, mégsem lehetünk! Ebből az alapvetésből kiindulva joggal állíthatjuk, hogy ezt elk@urták. Nem kicsit, nagyon!

Én is megosztom, nehogy lemaradjak!

Feltehetően ezt gondolhatta Tállai András közösségi oldalának kezelője is és főnöke nevében olvasatlanul tehette ki a sikerjelentést, amit azóta töröltek, de mint tudjuk, az internetnek elég jó a memóriája:

varosikurir 11

Nagyon fontos, hogy az adóhivatalt a számokhoz értő ember vezesse. Az sem baj, ha fideszes, de a matek mindenképpen menjen neki.

“Tényleg fantasztikus hely ez a Magyarország. Csupa alkalmas ember a megfelelő helyen. Tállai András, Mezőkövesd és térsége országgyűlési képviselője, a pénzügyminisztérium államtitkára suttyomban beoltott ezerötszázmilliárd embert, a Föld lakosságának mintegy kétszázszorosát – és mindezt csak Magyarországon. Talált néhány bolygót még, na, és hozzácsatolta hazánkhoz. Nagyon Nagy-Magyarország. A másik lehetőség, hogy nem tudja, miként kell írni a számneveket. A Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke pedig nem tudja – miközben posztol erről -, hogy ki vezeti a magyar adóhivatalt.”

Gyurcsány Ferenc olvasatában:

“Ritkán dicsérem a kormányt, de most kénytelen vagyok. Hetek óta arra kérjük őket, hogy kezdjék el a tömeges oltást. És ez végre értő fülekre talált! Mint a ma reggeli posztjukból kiderült, beoltottak 1 500 000 millió embert. Az 1500 milliárd. Emberfeletti teljesítmény!”

 

kormány
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Ez ma mindent visz! A kormány szerint 1.500 milliárd embert oltottunk be Magyarországon!

  • 2021.03.20 - 15:22
    Közvetlen hivatkozás

    Csak akkor irnak jó számokat ha a nyereségüket osztják el maguk között, akkor nincs tévedés. alja mocskos tolvah banda, ennyit a nagy füllentésekről ez a kormány, inkább Pinokkiónak nevezhető.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.