Ez már Orbán Gáspár hatása? A Fidelitas “megérzésre” tudja, hol van Ujhelyi!

Érdekes tényre világított rá akarva, akaratlanul a Fidelitas szegedi kirendeltségének vezetője, Korponyai Ernő. Azt találta mondani, – és erről “jeszty dokument”- hogy megérzés alapján találták meg az MSZP standján Ujhelyi István EP képviselőt.

Képzelje, kézrátéttel mire képesek!

Verbális, utcai pankráció zajlott Szegeden: a Hír Tv-vel felszerelkezve akarta megzavarni a szocialisták aláírásgyűjtését a helyi Fidelitas, a kampányoló Ujhelyit támadva megint a házának felújításával – írta a hvg.hu.

Az MSZP szegedi standjánál akart akciózni a Fidelitas, megpróbálva sarokba szorítani az ott aláírást gyűjtő Ujhelyi Istvánt, akire az utóbbi hetekben házának állítólagos felújítása miatt NER-médiás össztűz zúdult. Az európai parlamenti képviselő kedélyesen fogadta a fideszeseket, és tanulságos politikai vita kerekedett spontán az alföldi város utcáján.

Ujhelyi István: Te mocskos hatalom!! – Amikor még a melót is kispórolják a hazugságból

Hogy sikerült egyszerre érkezni a Hír Tv-vel?

– indított Ujhelyi, mikor meglátta a transzparenst, amin arra szólították fel: „mutasd a számlákat”.

Megérzéssel

– mondta erre Korponyai Ernő, a Fidesz ifjúsági szervezetének helyi elnöke, miközben még ő is elröhögte magát saját válaszán.

Ujhelyit azzal támadja a kormánypárti sajtó,

hogy a volt Szeviép-vezér szerint a cég fizette a politikus házának felújítását, mire ő sajátos háztűznézőt tartott nemrég otthonában, hogy cáfolja az állításokat. Egyebek közt erről az ügyről is beszéltek, miközben a szocialista politikus stábja végig élőzte a közösségi oldalon a párbeszédet.

Közben az aláírás- és ajánlásgyűjtést megzavaró Fidelitas-tagokkal megpróbálta aláíratni előbbit ívet.

„Van-e azzal problémája, hogy az EU teljes jogú tagja maradjon Magyarország?”

– kérdezte Korponyait, akinek ezzel nem volt ugyan baja, de ennek ellenére sem volt hajlandó aláírni az MSZP-s kezdeményezést.

Utána arról bontakozott ki vita, mégis milyen számlákat követelnek rajta, de ezt még a molinót tartók sem tudták világosan megmondani.

“De akkor miért tartod ezt a molinót?”

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük