Németh Szilárd az idén még nem csinált hülyét magából. Sok fideszes politikus már igen, de Szilárd hallgat! Aggódom! Baljós ez a csend! Olyan kitörni készülő, vihar előtti.
[mnky_ads id=”80"]
Már úgy hiányzik a rezsitábornok idióta sorosozása a sok hülye hozzá nem értő sorosozása után, hogy már majdnem fáj.


Hol vannak már azok a régi szép idők, mikor Kósa még többet szerepelt a médiában, és nem lehetett abbahagyni a röhögést.

Matolcsy is csak néha szólal meg, de ilyenkor ez ember mindig naprakész az elmebetegek kórtanával.

Persze a feltörekvő titánok nagyon igyekeznek a nagyok lába nyomába taposni.

Itt van ez a dörmögő Csaba. Vagy Dömötör.

Nekem mindig az a mese jut róla eszembe, mikor a kis nyálas fejű, pelyhedző állú farok azt hiszi magáról, hogy tud valamit, és kardot kirántva elindul a szélmalom ellen, hogy megvédje a gonosz éhes óriást a rá támadó szegény vándortól, akit az éppen fel akar falni. Néha még a mikrofont is eltalálja ez a dörmögő gyerek ha beszélni kezd. Rogán Tóni jól beválasztott vele, de akkor is Szilárd az etalon a sorosozásban.
Olyan egyenetlen így a kormány kommunikációja. Mindig csak ez a Soros György, meg migráns, meg kvóta, sehol egy lélekemelő jó hír.

Hogy mennyit adtak a magyar adófizetők a külhoni magyarok egyházainak, focicsapatainak azért a nyomorúságos szavazatért.

Ezt például olyan szépen tudná mondani majdnem Semjén Zsolt, lóhátról, csillogó keresztényi demokrata tekintettel. De Zsolti sem a régi már, ő most is nem csak ott hülye ahol van, de mindenhol, és egyre jobban.

Vagy itt van a született analfabéta zsenink, aki százmilliárdokat nyert úgy, hogy nem is tudott róla. És két év alatt! Az egyiknek a végén, és a másiknak az elején. Ez tíz nap, és ezt még Lőrinc is össze tudja adni, pont ennyi ujj van a kezén a napokhoz. Csak össze ne keverje a sorrendet, és vegyen bele még egy hőerőművet, vagy egy szállodát. Ja, azt még ebben az évben nem vett. Csoda!

Pedig már így az év elején is erősen bele kell csapni a lecsóba, meg a sertéstelepbe, lássa az a választó, jó helyre ment az Erzsébet utalvány! Tíz rugó per fő, azért ezt nehéz volt összehozni a tavalyi hasonló siker után.

Csak ez a tarhálás, csak az nem kellene. Hogy lehet így a választó szemébe nézni, egy hét sem telt el az évből, és nem tud a kormány annyit lopni, hogy elég legyen a kampányra. Öt nap alatt. Szégyen!
Eddig enyhe volt a tél, kell hogy valami felmelegítse a választót. 63 ember már kihűlt a saját lakásában, köztük egy csecsemő. A Blahán kétszer körbe ért a sor egy tál meleg ételért, de építünk kétmilliárdért egy meleg termálvizes lórehabilitáló központot.

A Felcsút foci hárommilliárdos kazánházához képest ennyit a lovak is megérdemelnek.

Jól kezdődik az év, csak Németh Szilárd hiányzik még belőle.

Ha valaki látja tapossa már ki a belét, mégis csak a kormánypárt alelnöke, ennek megfelelően kell vele bánni.

A kéregető pártelnökkel is hasonlóképpen lehet kedveskedni, csak vele lassabban, érezze a törődést.
[m[mnky_ads id=”4674"]r> [mnk[mnky_ads id=”4668"]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét