Ez még Németh Szilárdtól is erős! Ennél azért többen vagytok…..

Németh Szilárd oldalkezelője főnöke nevében tudósított a Fidesz tisztújító bulijáról közösségi oldalán. El kellene gondolkodni azon, hogy a jóember lehet, hogy troll, de elképzelhető, hogy csak nem a megfelelő ember a poszton.

Ennél azért többen vagytok!

Németh Szilárd nevével fémjelzett Facebook oldalon a nagy Fidesz-eseményről két kép jelent meg, mindkettőn “kissé” foghíjas a terem:

Na, de Szilárd!

“Az egyetlen kormányzóképes erő. Hajrá Magyarország! Hajrá Fidesz!”

Ha ez így igaz, és miért kételkednénk a tótumfaktum szavában? – akkor nekünk lőttek? Vagy……

A hozzászólásokból…

“Üres padsorok = kormányzóképesség. Világos logikai levezetés. Köszönjük, Mester!”

“Istenem!!!! Mindig sz@rrá röhögöm magam ezeken a posztokon, remélem a következő rendszerbe is kapsz valamilyen titulust, udvaribolond, a rendszer félkegyelműje stb..”

“Isten mentsen bennünket az uralkodni vágyóktól. „Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar.” (Orbán Viktor,Magyar Nemzet, 1998. április 9.)”

Az Orbán-oldal figyelt a részletekre…

Ezen a képen már megjöttek a skacok, arcukat ugyan nem vállalták, de a hátak beszédesek!

Az apropó….

Tisztújító kongresszust tart a Fidesz vasárnap, a politikai beszédek mellett sok meglepetés nem várható. Orbán Viktor pártelnöki posztja ezúttal is evidencia, az alelnöki posztokon lesz csak változás. Gulyás Gergely ugyanis kikerül az elnökségből és várhatóan Kósa Lajos veszi át a helyét. A cserét az indokolja, hogy a párt hagyományai szerint miniszter hosszú ideig nem töltheti be az alelnöki posztot, márpedig Gulyás Gergely a Miniszterelnökség vezetője.

Kubatov fején a szöget-mondása:

van hasonlóság a Fradi és a politika között: a második hely nem ér semmit..

majd így folytatta:

ha a Fradiban megkérdeznek egy szurkolót, hogy miért lett fradista, egyszerűen azt válaszolja, hogy „apám is az volt”. Amennyiben a Fidesz kongresszusán ülő fiatalt kérdezik meg arról, hogy miért lett fideszes, ő is valószínűleg azt mondja, hogy a szülei is ehhez a közösséghez tartoztak. – Gondoljanak bele, milyen érzés lesz, amikor a Fidesz 120. születésnapját ünnepli, mint idén a Fradi

Egy hozzászólás itt: “Ez még Németh Szilárdtól is erős! Ennél azért többen vagytok…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük