Ez milyen jó! 6 módja is van annak, hogy bárki gondolatában olvashass. Érdekel?

Mit akar tőlem? Most mi a baja? Mi történhetett, hogy haragszik rám? Mit szól majd hozzá? Minek örülne karácsonyra? – szinte mindenkiben felvetődnek ilyen és ehhez hasonló kérdések, de sajna a választ leggyakrabban csak akkor kapjuk meg, amikor már túlvagyunk a döntés lehetőségén. Vagy mégsem? Nem késő még elsajátítani ezt a módszert, most megmutatjuk hogyan kell!

1. Testbeszéd

A testbeszéd az egyik legjobb jele annak, hogy ki mit gondol. Az összehúzott szemöldök azt jelzi, hogy valaki zavarodott és ideges abban az állapotban. A szem körbe-körbe mozgása azt tükrözi, hogy valamilyen kibúvót keres a válasz alól. A gyakori pislogás a hazugság jelképe.

2. Levegővétel

A normális, nyugodt, lassú légzés a nyugalmat tükrözi, a gyors, heves légzés mély idegi, stresszes állapotra utal. Ha valaki szakaszosan veszi a levegőt, valami titkolni valója van és nem szavahihető személy.

3. Szem

A szem a lélek tükre, szokták mondani. A gondolatokat is ki lehet olvasni belőle. Például, ha valaki nem néz a beszélgetés közben a szemünkbe, nem is őszinte velünk. Ha egy történet mesélése közben kitágul a pupillája, akkor érdeklődik mondandónk iránt, viszont ha a pupilla mérete változatlan marad, akkor nem érdekli.

4. Hang

A hangvételre kell ebben az esetben figyelni. Ha valaki nyugodt, csendes hangon beszél veled, akkor ő maga is az. Ha gyorsan és erőteljesen beszél, akkor ideges.

5. Idő

Ahhoz, hogy valakit jól kiismerhessünk, szükség van egy bizonyos együtt töltött időre. Ha szeretnénk valakihez közel férkőzni, akkor próbáljuk több szituációba keverni magunkat, ahol minden oldaláról megismerhetjük az illetőt.

Forrás

<<< Ha gondolod, nézz bele ebbe is! >>>