BulvárCsillagjegyek

Ez nagyon ott van! Csillagjegye szerint így lehetsz a főnök szeme-fénye!

Ez nagyon ott van! Csillagjegye szerint így lehetsz a főnök szeme-fénye!

A csillagjegyek és azok tulajdonságainak ismerete minden körülmények között előnyös helyzettel bír. A főnök-beosztott kapcsolat sajnos csak ritkán alakul ideálisan, általában inkább egy aknamezőhöz hasonlítható. A jó hír, hogy mindenkinek megvan a gyenge pontja, illetve vannak olyan tulajdonságok, amik különbözőségünk ellenére közel hoz egymáshoz.

Ha a főnököd Kos….

A Kos született vezető, szeret irányítani, és szereti kiosztani a feladatokat. Ő valóban főnöknek született, de ez nem jelenti azt, hogy ne hallgatná meg a jó ötleteket, a jó embereket. Amennyiben 1-2 alkalommal bizonyítasz Kos jegyű főnöködnek, utána mindig nyitottan várja, és fogadja az általad feldobott ötleteket. Azt viszont mindig szem előtt, hogy egy Kos jegyű vezetővel lépést kell tartani.

Ha a főnököd Bika…

Egy Bika jegyű vezető számára rendkívül fontos a rend, a stabilitás, az ütemezés. A bika mindig megragadja a munka végét, és nem várja hogy más végezze el helyette a feladatokat. Vezetőként nyitott az új lehetőségekre, megértő, és támogató, de csakis abban az esetben, ha látja, hogy a terv működőképes. Ellenkező esetben meg kell várnod amíg az lesz.

Ha a főnököd Ikrek…

Amennyiben egy Ikrek jegyű vezetővel hoz össze az élet, jól teszed, ha próbálod megismerni. Amikor az Ikrek látja, hogy érdeklődsz iránta, pozitív dologként értékeli. Számára külön izgalmat jelent, ha látja, hogy a bevált szokás ellenére közeledni próbálsz. Semmiképpen sem kell attól tartanod, hogy túl sok mindent megosztasz magadról a főnököddel. Az ikrek mottója: jobb a több, mint a kevés.

Ha a főnököd Rák…

A Rák vezetők életében a csapatuk egy második család szerepével bír. Mivel a Rák egy rendkívül családcentrikus jegy, ezt a hangulatot próbálja a munkában is kialakítani. Hogyha a Rák úgy látja, hogy mentorálod, a szárnyaid alá veszed a fiatalokat, illetve az újakat, nyert ügyed van.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ebbe is érdemes belenézned! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (1)

Szólj hozzá!