Ez telitalálat! 5 csillagjegy, akik szerelmi élete kész káosz, de……

Van 5 csillagjegy, amelyek szülöttei akármennyire is törekszenek arra, hogy jó társkapcsolatuk legyen, valamilyen belső késztetés az utolsó pillanatban visszafogja őket. Egy bizonyos életkor elérése után mindenki szeretne rálelni igaz társára, akivel úgy érzi, hogy képes lenne – ráadásul boldogságban – leélni az életét.

Egyes emberek számára nem a lehetőségek korlátozott volta a nehézség, sokkal inkább az, hogy jól válasszanak társat.

Úgy érzik, a szomszéd fűje mindig zöldebb,

más szóval úgy gondolják, hogy biztosan létezik jobb jelenlegi párjuknál, aki majd kivétel nélkül minden igényüket képes kielégíteni.

A következő csillagjegyek hajlamosak arra, hogy minden potenciális jelöltben a negatívumokat keressék, miközben rettegnek attól, hogy rossz döntésük következményeképpen megrekednek a nem megfelelő személy mellett.

Lássuk, hogy kik ők.

Ikrek

Nem meglepő, hogy ők vannak a lista élén. Kettős személyiségük miatt az Ikrek gyakran szenvednek döntésképtelenségük miatt az élet több területén is. A szükségleteik, vágyaik és álmaik között húzódó útvesztőben ők maguk sem tudják, hogy mit és kit akarnak valójában. Ha mégis megpróbálják megfogalmazni, az olyannyira idealisztikusra sikerül, hogy nem csoda, ha senkit nem látnak megfelelőnek maguk számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük