Ez van ma! Ilyen egy pontos, fontos csillagjegy - Városi Kurír

Sorting by

×

Ez van ma! Ilyen egy pontos, fontos csillagjegy

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. A horoszkóp nem titkol tovább semmit, nálunk a teljes igazság vár, csak olvassad el!

Hirdetés

Kos

Nagyszabású ötletek kavarognak a fejedben, olyanok, amelyeket talán még senki nem valósított meg soha. Szeretnél valami igazán kiemelkedőt csinálni és tudod mit, össze is fog jönni. Hogy miért? Mert te vagy a horoszkóp szerint is a csillagjegyek harcosa.

Bika

Őszinte jóindulattal fordulsz ma a környezeted felé és éppen ezért nagyon nagylelkű leszel egy szükségben lévő személlyel. Rá fogsz jönni, hogy ha megosztod mással, amid van, abból nem csak ő, de te is profitálhatsz.

Ikrek

Nagy elvárásaid vannak azokkal szemben, akik közel állnak hozzád. Nem azzal van a baj, hogy a legjobbat akarod, hanem azzal, hogy nem veszed észre, más is ugyanolyan gyarló és halandó, mint te vagy. Állj meg két lábbal a földön.

Rák

Az az álmod, hogy virágzó életed legyen, élvezd a munkádat és annyi pénzt keress, amennyit csak tudsz. Abba már belegondoltál, hogy ez mennyivel szebb lenne, ha közben másokon is segítenél általa mondja a horoszkóp?

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.