Lassan rajtunk üt ennek az évnek a vége is. Persze nem érkezik váratlanul, és, hogy mit hoz a jövő, nos arra nézve sincs sok titok, csak olvass bele a horoszkópodba! Előlegbe annyit: A 2020-as év, egy jó év lesz, akkor is, ha nem hoz különleges eseményeket, nyugodt és problémamentes évre számíthatunk.

Kos

Az év első felében a karrieredben lesznek problémák, de a végén megoldódnak ezek a dolgok minden nehézségen túlteszed magad. A családi élet a legjobb módon fog alakulni, örülhetsz a szeretteiddel együtt töltött perceknek. Azok a Kosok akik párkapcsolatban élnek összeházasodhatnak ebben az évben, a többieknek pedig nagy esélyük van arra, hogy megtalálják életük párját. Anyagi szempontból egész évben segítve vagy, de vigyázz ne költekezz túl sokat, ne költs olyasmire amiben nem vagy biztos, hogy meg akarod venni azt.

- Hirdetés -

Bika

Neked csodálatos életed lesz egész évben, vannak olyan Bikák akik váratlan sikereket érnek el a munkahelyükön. A családi életük harmonikus és kielégítő, lesz örülhetnek a barátok támogatásának egész évben. Lehet, hogy lesznek némi anyagi jellegű problémák, de ezek megoldódnak az év végéig. Az év második felében felléphetnek egészségi gondok ezért a Bika figyeljen jobban az egészségére, de ettől se kell tartania.

Ikrek

Az Ikrek számára ez az év nem lesz különleges, nem lesz fejlődés a munkádban, de biztos anyagi helyzetnek örülhetsz. Mindezekkel együtt lesznek váratlan kiadásaid ezért hozzá kell nyúlnod a spórolt pénzedhez. Az év második felében problémád lehet az egészségeddel ezért ebben az évben az egészségeddel törődj az legyen az első helyen. Konzultálj az orvosoddal és törekedj az egészséges életmódra.

Rák

A Rák a tanulmányokat helyezi előtérbe és a külföldi utazásokat. Egy tanár vagy egy mentor felvilágosít téged ezért lehet, hogy más embereket is befolyásolsz majd abban, hogy megváltoztassa a mentalitását és menjen tovább. Új kezdetekre számíthatsz gyermekkel és a romantikus életeddel kaskapcsolatosan, az egészséged nagyon jó, nem lesznek problémáid.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét