Ez vár ránk a jövő héten! – Heti horoszkóp november utolsó és december első napjaira

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mindig izgalmas az év utolsó hónapjába lépni, rengeteg érzelem tölti meg ilyenkor a mindennapokat. Várakozás, felkészülés, aggódás, szeretet, esetleg váltás, fogadalmak, amikről ebben a 30 napban még mindannyian úgy gondoljuk, hogy „most aztán tényleg….”. Nézzük, mit ígér az első hétre szóló horoszkóp! Hozzácsaptuk még a hétfőre várható történéseket is, hátha ez is érdekel!

Kos

Ezen a héten egy váratlan szerencsés helyzet adódhat, vagy pedig az ötletei lesznek zseniálisak. Még ha azt is gondolja, hogy úgy sem érdekel senkit sem a véleménye, javaslata, rá kell jönnie, hogy ez nem így van. Támogatást kap, méghozzá olyan oldalról, ahonnan a legkevésbé várta volna.

Szerintünk ilyen lehet a hétfőd….

Nagy eséllyel szövődhet most ön és egy izgalmas valaki között egy tökéletesnek ígérkező románc, ám nem biztos, hogy éppen a legjobbkor, kedves Kos. Amennyiben már elkötelezte magát, óvakodjon, nehogy túl messzire merészkedjen ma, de akkor sem tanácsos azonnal ledobni a ruháját, ha teljesen szabad a szíve, mert most könnyen megégetheti magát. Utóbbi esetben, legyen bölcs és türelmes, várjon még egy kicsit!

Bika

Konokul, céltudatosan halad az útján, így persze a siker sem marad el. A magánélete viszont megsínyli a dolgot. A munka rengeteg idejét elrabolja, de talán egy kicsit jobb szervezéssel meg tudja oldani, hogy a párjával is együtt lehessen.

Szerintünk ilyen lehet a hétfőd….

Amikor az ember eszét teljesen elborítja a szerelem, csakis a lényeget hajlamos látni, vagy legalább is, azt a valóságot, amit szeretne, nem pedig azt, ami a valós. Ne kapkodjon most a jelen kapcsolata elmélyítésén, várjon néhány napot, amíg lecsillapodnak érzelmei és tisztulni kezd a kép, különben még a végén, pont az ellenkező irányba tesz lépéseket, mint amerre eredetileg indulni akart. Türelem, kedves Bika!

Ikrek

Több dolgot is kínál ez a hét. A Merkúr jó ötletekhez segíti, most jó meglátásai lehetnek. Újhold is lesz a héten, ez azt jelzi, hogy valamit le kell zárni az életében. Ha nem tud tovább lépni, keresse fel a barátait, ők biztosan segíteni fognak.

Szerintünk ilyen lehet a hétfőd….

A mai napon, kulcsszerepet kaphat szerelmi életében a nyitott gondolkodás, ami most az ön és kedves közötti béke záloga lehet. Amennyiben vitára kerülne sor, igyekezzen minél több nézőpontból szemlélődni, mielőtt nyilatkozik, nehogy aztán veszekedésbe torkolljon a dolog.

Rák

Szép napok következnek az életében, harmonikusan alakulnak a kapcsolatai, rendezett az élete a munkahelyén is. A héten újhold lesz, ennek az ön számára mágikus jelentősége van. Például ezen az éjszakán hozhat egy fontos döntést, aminek azután abszolút érvényessége lesz.

Szerintünk ilyen lehet a hétfőd….

Ma meglehetősen féltékeny lehet valakire, akivel kapcsolatban azt érzi, igyekszik párja bizalmába férkőzni, vagy éppen, ugyanabba szerelmes, akit ön épp el akar csábítani. Ne pazarolja energiáit a közvetlen harcra, kedves Rák, inkább legyen bölcs, s figyelje meg, vajon szerelme tárgya mit kezd a helyzettel, abból most sok minden kiderülhet!

Olvasna még több horoszkópot? Kattintson!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük