Sorting by

×

Ez volt az utolsó előtti csepp a pohárban, ami miatt távoztam a Fideszből! – osztotta meg követőivel Zugló ellenzéki képviselőjelöltje

Hadházy Ákos, Zugló ellenzéki képviselőjelöltje ahová lép, korrupciót talál. Vagy neki ban különös képessége, vagy -és ez a valószínűbb- 2021 Magyarországa tele van korrupciógyanús ügyekkel, csak nem mindenki veszi észre, hiszen normális esetben az ember éli az életét, szeret, dolgozik, barátkozik, bulizik, színházba- moziba jár, olvas és nem a regnáló ügyleteinek elemzésével tölti a mindennapjait.

Nem úgy a független képviselő

Hadházy Ákos közösségi oldalán számolt be -az egyik- csütörtöki termésről:

“Nem búcsúzni mentem a szekszárdi közgyűlés ülésére, hanem szimbolikusan jelezni, hogy nem csak egy felé tudok figyelni és nem fogom elengedni az ottani elkövetőket sem. Ma a Fidesz a hozzá átállt képviselő segítségével leszavazta az önkormányzati cégek átvilágításáról szóló beszámolókat. Nem fogadta el azokat a javaslatokat sem, amelyek több ügyben az önkormányzat nevében feljelentésre kötelezte volna a jegyzőt.

Így tett annak az elátkozott autómosónak az ügyében is, amit 200 millió elúszott óvadékért cserében fogadott el az önkormányzati Vízmű kft Horváth “Trafikos” István képviselő barátjától.

Tíz év alatt sem jött rá negyven milliónál jobb vételi ajánlat és az értékbecslések szerint sem ér annál egy forinttal sem többet.

A szekszárdi vízmű Fideszhez hű vezetőjének pedig esze ágában sincs eladni a telket ennyiért,

mert ő 200 milliót adott érte egy nyilvánvalóan hamis értékbecslés alapján.

Ha eladná a telket, azonnal realizálódna a hűtlen kezelés által okozott kár, addig viszont papíron van 200 milliójuk. Ezért írta az igazgató számomra, hogy

“a hirdetés legolcsóbb módját választották” és a lepukkant autómosóra kitett tábla jelenti a marketinget.

Persze hirdethetné ezer óriásplakáton is, akkor sem venné meg senki többért, mint amennyit a telek ér és így nettó hűtlen kezelés volt annak idején elfogadni ezt a telket a 200 milliós kölcsön fejében.

Ma már egy 200 milliós csalás pitiáner ügynek tűnik,

de ezt a történetet nem fogom elengedni, mert egyrészt nem lenne helyes, másrészt személyesen is fontos nekem.

Ez volt az utolsó előtti csepp a pohárban, ami miatt távoztam a Fideszből.

Egy korrupt vagy gyáva alezredes és egy dezertált “ellenzéki” képviselő segítségével most megint alszik majd kicsit az ügy

Az elévülés persze fenyeget kicsit, de nem kell félni: a korrupt vagy gyáva rendőr hivatali visszaélést követett el, amikor néhány hónapja megtagadta a nyomozást és annak az elévülése csak most kezd ketyegni.

Amikor egyszer -reméljük minél hamarabb- ismét működik az igazságszolgáltatás, a korrupt vagy gyáva rendőrnek majd el kell mondania, hogy ki fizette le, vagy ki fenyegette meg.”

Kapcsolat

 

Ez volt az utolsó előtti csepp a pohárban, ami miatt távoztam a Fideszből! - osztotta meg követőivel Zugló ellenzéki képviselőjelöltje

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.