Ezek a csillagjegyek, akik márciusban hátra dőlhetnek, szerencse-apó kegyeibe fogadja őket!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A március néhány csillagjegy számára igen kedvező lesz, váratlan pénzösszegre tehetnek szert, és így könnyen megoldódhatnak a régóta húzódó anyagi problémák is. A többiek se búslakodjanak, legfeljebb még egy -két- hónapig türelmesnek kell lenniük, aztán….. ki tudja!

Nyilas

Egy sikeres vállalkozás alapkövét teheted le márciusban, amire nagyon büszke leszel, hiszen mindig is egy ilyen munkahelyre vágytál. Végre kibontakoztathatod a kreativitásod, de mindazon túl, hogy boldoggá tesz az új szakmád, még anyagilag is jövedelmező lesz. Sokan fognak irigyelni, de viszont nekik fogalmuk sincs, hogy mennyi áldozatot kellett hoznod, míg eddig eljutottál.

…na és vasárnap?!

Nagyon érzelmes természete ma is igencsak meghatározza napját, kedves Nyilas. Egy kósza gondolat eléggé elbizonytalaníthatja, ami miatt egész nap kellemetlenül érezheti magát. Rossz érzése lehet bizonyos dolgaival kapcsolatban és mivel nem tudja azok jövőbeli kimenetelét, ez a negatív gondolat akár el is uralkodhat önön. Próbáljon meg csak a mai napra koncentrálni és ne engedje, hogy egy esetleges rossz érzés elrontsa kedvét.

Vízöntő

Munkahelyeden egy igazi jó hír fogad a hónap elején, fizetésemelést kapsz. Érdemes alaposan megfontolni, hogy mihez is akarsz kezdeni a plusz pénzzel, tegyél félre belőle, még mielőtt az egészet elköltenéd meggondolatlanul. Ne pazarolj, csak olyan dolgokra költs, amire feltétlenül szükséged van. Tegyél félre egy keveset a nyaralásra is.

…na és vasárnap?!

Egy rendkívül fárasztó hét áll ön mögött, kedves Vízöntő, így méltán megérdemel egy kis pihenést, Munkájában igazán kemény időszakon megy keresztül és bizony sokszor erején felül kell teljesítenie. Ezt azonban muszáj kipihennie néha, hogy ne veszítsen lendületéből egy ilyen fontos turnusban.

<<< Még egyet?>>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük