Ezek a fogós-ravasz konzultáció-kérdések! – Pennát tölts, plajbászt hegyezz!

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón beígérte, és láss csodát, ha nem is leellenőrizhető, hogy valóban megtörtént-e, de a legújabb csodafegyver, a konzultációs kérdőív másolata kikerült a kormány közösségi oldalára.

Ragadj pennát, klaviatúrát magyar!

Van itt minden….Szerepelnek közöttük az olaj- és nyersanyagszankciókra, a tervezett gázszankcióra, továbbá a paksi bővítést esetlegesen érintő szankciókra vonatkozó kérdések. Ezenkívül a szankcióknak az élelmiszerárakra és a turizmusra gyakorolt hatásáról is érdeklődik a kormány.

Mától érkeznek a postaládákba a konzultációs kérdőívek. Ismerje meg Ön is a kérdéseket! Mi úgy gondoljuk, hogy a brüsszeli szankciók tönkretesznek minket. Mondja el véleményét Ön is!

A kommentekből….

Deák Dániel, ahogy szokta, megafonosan megadta az alaphangot, de elszámolta magát, a többiek nem voltak ilyen “kormányhűek”. Nem csoda, őket nem ezért fizetik, hanem ők fizetik a Deák-féléket. Mecsoda a különbség!

Deák Dániel “The Economist: hiába a szankciók, az orosz gazdaság köszöni jól van, Putyin képes lesz fenntartani a katonai kiadásait, Európa közben egyre rosszabb állapotban van! Mondjunk nemet az értelmetlen szankciókra, én biztosan kitöltöm!”

… és a többiek….

“Nemhogy azt a pénzt amibe ez a konzultáció kerül szétosztanák a népnek,úgyis a mi pénzünkből finanszírozzák!”

“Ezek nagyon elmeroggyant kérdések.”

“Európai ügyészséghez való csatlakozásról is lesz konzultáció, ugye? ”

“Arról nem lehetne esetleg nemzeti konzultálni, hogy a jövőben értelmetlen konzultációk helyett inkább a gazdasági károk mérséklésére fordítsuk az erre szánt összeget?”

“És akkor? Ha eredményes lesz a népszavazás, – amit kétlek a legutóbbiból kiindulva – akkor mi lesz? Magyarország a továbbiakban kivonja magát a szankciók alól, beengedjük az orosz tursitákat stb? Az europai országok közül mi leszünk egyedül, aki nem tartja majd magára érvényesnek és kötelezőnek a szankciók végrehajtását mondván hogy a népakarat az első?”

“Ez pont olyan szépen töltött kérdéssor lett, amilyenre számítottam. Talán az “Egyesek fogyasztanak emberhúst. A fidesz ezt ellenzi. Legyen-e a fidesz Magyarország örökös kormánya? Igen/Nem”- kérdést hiányolom kicsit.”

“Sajnos színes, így túl környezetszennyező lenne elégetni, megy a szelektívbe. Kár, hogy nem lehetett online visszautasítani/ kitölteni.”

“Okosan letoljátok majd a felelősséget az emberekre, úgyhogy eddig mindent olly bátran aláírtatok 🙂 👏 szerintem nemcsak bennem van kettősérzés ezzel a témával kapcsolatban…”

“Erre ugyi van pénz,nem kell Brüsszeltől várni,mint a tanárok bérrendezését…Ha csak a fidess hívőknek küldenék,gazdaságosabb lenne,mert csak 1/3-át kellene kinyomtatni. Mi többiek ki sem nyitjuk,de jó drága fényes papírra nyomják,így popsitörlőnek sem alkalmas és nem újrahasznosítható…”

“Köszönöm szépen, Nekünk ne postázzák, nem kérünk! Ennek az árát miért nem lehetett a tanárok fizetés emelésére fordítani?”

“SZÉGYEN! Teljesen feleslegesen elköltött újabb milliárdok egy olyan kérdésben, amelyet a kormány időközben megszavazott. Költötték volna inkább ezt a pénzt az iskolák fűtésére, már sokkal hasznosabb lett volna! Gyerekek fáznak az iskolákban, ezek meg erre pazarolják a pénzt.”

“Ha nem értünk egyet a szankciókkal, akkor lemondanak azok, akik megszavazták őket? ”

“Addig lázítjátok a magyar népet Brüsszel ellen, mígnem páros lábbal rúgnak ki minket az UNIOból. Aztán majd nézegethetünk. Ti már megtömtétek a zsebeteket, nektek már mindegy. Majd lehajtjátok a fejeteket és elballagtok aztán majd ti mondhatjátok, hogy elk..tuk!!! A többi meg haljon éhen és faggyon meg! Ti a magyaroknak járó uniós pénzekből szórakoztok, csak ti, azt is a magatokénak érzitek. Ja és ne felejtsük el, hogy az unio elzárta a pénzcsapot, mert rájött arra, hogy elloptátok, most meg nem kaptok és helyette mindenfélét kitaláltok, hogy Brüsszel okozza a problémákat. “

Friss!