Ezek a legújabb divattrendek, amelyekbe rögtön beleszeret

A divat világában minden évben valami rendkívülire számíthatunk, és ez idén sem lesz másként. Idén a minimalizmusnak örülhetünk, amikoris előtérbe kerülnek a halvány színek és visszaköszönnek a 80-as évek. Lássuk csak, milyen darabokkal kell a ruhatárunkat idén frissíteni, hogy felkészülve várjuk a következő időszakot.

A retro visszatér

Ha az Ön szekrénye mélyén még mindig találhatók ruhák a 80-as évekből, Ön bizony megütötte a főnyereményt. 2019-ben ismét a fodros ujjaké és a bőszárú nadrágoké a főszerep, valamint újra hozzá kell szokjunk a válltöméshez. Ez még nem minden! Ha igazán trendi szeretne lenni, lehet nagyszülei szekrényében is talál magának pár értékes darabot, hiszen a hippi stílus újra hódít. A batikolt és horgolt anyagok mellett találkozhatunk majd egy kis állatiassággal is – a leopárd minta vagy a kígyóbőr utánzat is gyakran fordul elő majd az idén.

Farmer

A halhatatlan farmer idén ismét nagy népszerűségnek örvend. A klasszikus farmernadrágok, szoknyák, ingek, zakók vagy dzsekik „must have” daraboknak minősülnek idén mindenki ruhatárában. Idén az aszimmetrikus szabások és az ún. patchwork denim lesznek megtalálhatók mindenhol. Ha szeretne trendi maradni, ki ne hagyja idén ezeket a darabokat.

Ing, kicsit másképp

Az idei év legnagyobb trendje az ing, vagy az ingruha, azok is a legkülönfélébb szabásokban, színekben és anyagokban. A hossz pedig? A mini, a térdig érő midi, és a bokáig érő maxi ruhák is nagyon trendik lesznek, így minden hölgy megtalálhatja magának a legkényelmesebb darabot. Az ingruha pedig önmagában nagyon praktikus, hiszen egyaránt viselhető munkahelyre, de egy könnyed tavaszi estén is megfelelő viselet.

A mi tippünk: Szeretne spórolni a legújabb ruhái vásárlásánál? Akkor ne habozzon, és látogasson el a Kuplio.hu-ra, ahol egy helyen megtalálja a legjobb kedvezményeket a kedvenc webáruházaiba. De nem csak ruhát vásárolhat kedvezménnyel, hanem elektronikai termékeket, bútort, játékot, és sok minden mást is. Egy szép, új szemüveggel is meglepheti magát, és miért ne tenné kedvezményesen az eOptika kupon segítségével? De talál még az oldalon más remek kedvezményeket is, akárcsak a Media Markt akció. Ilyen, és ehhez hasonló kedvezmények várják Önt az oldalon, ne habozzon hát, és vásároljon olcsóbban!

Ékszerek és kiegészítők

Ha már a ruhatár újításnál tartunk, semmiképp ne hagyja ki az ékszereket és kiegészítőket sem, úgy mint a karkötőket, táskákat, napszemüvegeket, fülbevalókat. Ebben az esetben idén a minél nagyobb, annál jobb szabályt kell követni. A feltűnő és nagy szemüvegek, gyűrűk vagy függők idén a menők.

Rojtok

A divattervezők idén igazán fantáziadúsak voltak, hiszen a nemcsak az állatminta vagy a batikolt anyagok hódítanak egyre nagyobb teret idén, hanem a rojtos ruhadarabok és kiegészítők.

Biciklis nadrág

Abban az esetben, ha Ön kényelmes és szexi ruhát keres, szerezzen be egy biciklisnadrágot. Már rég nem érvényes, hogy ezek a rövidnacik csakis sportoláshoz viselhetők. Az elasztikus rövidnadrágok mintegy rövidített változatai a cicanadrágoknak, és gyakorlatilag mindenhez hordhatók.

Egy hozzászólás itt: “Ezek a legújabb divattrendek, amelyekbe rögtön beleszeret

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük