Ezek lesznek a kormány új nemzeti konzultációjának kérdései

Hétfő este közzétette a kormány, hogy milyen kérdésekről szeretne konzultálni a következő időszakban az emberekkel online, illetve levélben.

A kérdések a következők:

1. A járvány újabb hulláma esetén Ön az alább javasolt intézkedések közül melyiket támogatná?

Kilenc intézkedés közül lehet választani, de több is megjelölhető.

 • kijárási korlátozás bevezetése
 • távolságtartás elrendelése
 • maszkviselés elrendelése
 • országhatárok lezárása
 • oktatási intézmények bezárása, áttérés digitális oktatásra
 • rendezvények korlátozása
 • a 65 éven felüliek külön vásárlási sávjának fenntartása
 • a védekezéshez szükséges eszközök kivitelének korlátozása
 • ingyenes parkolás

2. Ön egyetért-e azzal, hogy a járványügyi készültséget mindaddig fenn kell tartani az egészségügyben, amíg fennáll a járvány visszatérésének kockázata.

3. Ön szerint szükség van arra, hogy tovább erősítsük az idősotthonok járványügyi védelmét?

4. Ön egyetért azzal, hogy a kormánynak arra kell törekednie, hogy a védekezéshez szükséges felszereléseket Magyarországon lehessen előállítani, így csökkentve a kiszolgáltatottságunkat?

5. Ön egyetért azzal, hogy a járvány alatt az iskolás gyereket nevelő családok és tanárok számára legyen ingyenes az internet?

6. A járvány időben való észlelése és a védekezésre való felkészülés érdekében Ön szerint szükség van állandó magyaroszági járványügyi figyelőszolgálatra, így csökkentve a kiszolgáltatottságunkat?

7. Ön szerint a járvány elleni védekezés idején a bankok és multinacionális vállalatok is járuljanak hozzá a védekezés költségeihez?

8. Ön egyetért azzal, hogy ösztönözni kell a hazai termékek, hazai szolgáltatások vásárlását, és népszerűsíteni kell a hazai turizmust?

9. Ön szerint a kormánynak a járvány elmúltával is fenn kell tartania a munkahelyvédő és -teremtő programokat?

10. Ön elutasítja Soros György tervét, amely beláthatatlanul hosszú időre eladósítaná hazánkat?

11. Ön mit gondol, Magyarország védje meg a magyar vállalatokat az ellenséges célú külföldi felvásárlástól?

12. Ön egyetért azzal, hogy a kormány továbbra is lépjen fel a bevándorlás ellen, és tartsa fenn a magyar határ szigorú védelmét?

13. Ön egyetért azzal, hogy a magyar kormány a Brüsszellel való nyílt konfliktus árán is tartson ki a bevándorlást tiltó szabályok mellett?

Önnek más csak annyi a dolga, hogy fizeti a cehhet!

A kommentekből….

“Eddíg minden esetben hasznos és eredményes volt, a fanyalgók, ha azt hiszik, hogy igazuk van, töltsék ki értékelhetően, kultúráltan, és küldjék vissza. Nem a fb-on kell okoskodni. A konzultáció kiváló ötlet.”

“Én csak annyit szeretnék kérni, hogy nekünk ne küldjék ki…. Sőt ne is nyomtassák ki részünkre. Amit rajtunk megspórolnak, adják oda valamelyik Eü intézménynek! Azt gondolom, hogy az egészségügyben jobb helye lenne ennek a pénznek, amit erre a csodálatos konzultációra fordítanak…..”

“Ezeknek a kérdéseknek semmi értelme, mivel a kormány kötelessége megvédeni az országot. Ezekről nem konzultálni kell, hanem végrehajtani! A milliárdosok szolidarítása valahogy kimaradt!”

“nem lesztek ám örökké kormányon, az ugye megvan? jusson eszetekbe, mikor hazudtok és uszítotok. pl. most. majd arról is lesz egy nemzeti konzultáció”

“Abszolut nem tartozom a nyomi ellenzékiek közé…..de azért……dolgozzunk,ne az ökörséget hajtsuk!! A jónèp elfogulatlan véleményét a Facebookról és a Blikkből simán meg lehet ismerni…hagyjuk ezt!!! Töróljétek el az összes korlázozást,beleértve az vásárlási időkorlátot!!! Azt elsőként!!! És ennyi!!! Gó meló,elég volt a f..lóbàlásból!!!!”

tüntetés

2 hozzászólás

 • Avatar
  2020.06.08 - 21:24
  Közvetlen hivatkozás

  A stadionok építésével kapcsolatban, miért nem volt konzultáció? Meg a kisvasúttal kapcsolatban, ami konkrétan a SEHONNAN tart SEHOVÁ? Persze a végtelenség lehetne még sorolni, hogy ezekre az ostoba és a választ önmagukban tartalmazó kérdések HELYETT, mennyi normális kérdést lehetett volna feltenni..

  Válasz
 • Avatar
  2020.06.08 - 21:31
  Közvetlen hivatkozás

  Ostobáknak való gyagya kérdések, erre csa a fidesznek, orbánnak van igénye! Ezt is cak itt lehet megcsinálni! Hányinger!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük