Sorting by

×

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem karácsonykor – Te köztük vagy?

Van 3 csillagjegy, akik, ha szerelmet keresnek, most be is teljesülhet kívánságuk. Mutatjuk azokat a csillagjegyeket, amik szülöttei még az átlagosnál is nagyobb eséllyel találhatnak szerelemre karácsonykor.

Nyilas

A szabadságot szerető tűzjegy az elmúlt hónapokban szerelem terén nem volt túl sikeres. Azok a férfiak, akikkel eddig a sors összehozta, az extrovertált (nyitott) személyiségére nem voltak fogékonyak. Ráadásul sok fájdalmat is okoztak számára, ami miatt már már úgy gondolhatta, hogy semmi esélye a boldogságra.

Azonban a karácsony fordulópont lehet az életében!

Az Adventi időszak alatt megismerhet valakit, aki hosszú távon lesz élete része, és szerelemmel tölti meg a mindennapjait. Ráadásul a Nyilas számára 2022-es év a szerelemről fog szólni.

Addig is olvasd a napi horoszkópot!

A mai nap beilleszkedési, együttműködési gondjai adódhatnak környezetével, mert valami, esetleg valaki miatt, nem szívesen csatlakozik egy elképzeléshez, ami végrehajtásához viszont ön szinte nélkülözhetetlen, kedves Nyilas! Ha nincs is ínyére a dolog, próbáljon meg pro-kontra listával dönteni, hogy odateszi-e magát, vagy sem, mert valahogy mégiscsak muszáj döntenie. Nem árulhat zsákbamacskát!

Vízöntő

A levegő jegyek közé tartozó Vízöntő talán még sosem volt olyan boldog, mint most karácsonykor. Végre nem csak munkájában, családi és baráti kapcsolataiban mondhatja sikeresnek magát, hanem a szerelemben is. Ugyanis ez a lendület, szerencsehullám a magánéletének erre a területére is kiterjed. A Vízöntők többségének pozitív aurája van, ami karácsonykor felerősödik, és akár olyan emberek is megérezhetik, aki alapjaiban nem fogékonyak ezekre a jelekre.

Irigylésre méltó lesz boldogsága, ami a 2022-es év első felében is megmarad.

Addig is olvasd a napi horoszkópot!

A mai nap folyamán egy új szintre juthat kapcsolata, esetleg egy barátság könnyen romantikus töltettel kezd bírni, esetleg hirtelen teljesen bele is szerethet az illetőbe. Mielőtt teljes odaadással belevetné magát egy ilyen jellegű kapcsolatba, s elkötelezné magát, adjon még egy kis időt a dolognak, hogy még jobban megismerje rajongásának újdonsült tárgyát! Mindez azért is szükséges, mert lehet, hogy gondolatait beárnyékolja most az érzelmeiből fakadó idealizmus, így lehet, most nem lát tisztán bizonyos dolgokat, melyek később fontosak lehetnek.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.