"Ezt el#@tátok!"- oltási zűrzavar - nem bosszú lesz ami jön, hanem felelősségre vonás! - Városi Kurír

Sorting by

×

“Ezt el#@tátok!”- oltási zűrzavar – nem bosszú lesz ami jön, hanem felelősségre vonás!

Hát ezt el#@asztátok! Az oltási zűrzavar okozásával sikerült az emberek legalább a felét elriasztani az oltástól. Össze-vissza hadováltok, mert nem az emberek épsége, élete a fontos, képbe sincs nálatok, csak magatokat mentitek az ostoba magyarázatokkal, a hazugságaitokkal.

Hirdetés

Nincs protokoll, ami ilyen átgondolatlan, és megkockáztatom, hogy szándékosan szakmaiatlan és cinikus

Azokat az embereket oltottátok be a kínai vakcinával, akikre nem tér ki a vakcina leírása, mert nem volt teszteredmény a hatvanéven felüliek körében. Az unió sem fogadta el a kínai oltóanyagot. Még aljasabb, ha szándékosan tettétek, dafke, majd ti megmutatjátok. Látjuk. A beoltott hatvanéven felüliek 20%-a nem rendelkezik védettséggel két oltás után sem. Gazemberek vagytok, vigécek, maffiózók, semmi közötök a politikához.

Az egészségügy tovább rohad

Felelnetek kell ezért is, és felelni fogtok a negyedik hullám áldozataiért is. Az egészségügy tovább rohad. Ami az egészségügyi szolgálati jogviszonyt illeti, az nem egy rossz törvény, hanem szándékos károkozás azoknak, akik a legnagyobb áldozatot hozták értünk, akik sokan, az életükkel fizettek a felszerelés hiánya miatt, a kórházi kapacitások tologatása, a rossz, szakmaiatlan döntések következményeként. Közben a vigécek portyáztak a szar beszerzéséért. Olcsónak nem mondható (négyszeresen túlárazott) lélegeztetőgépek beszerzése. az ellenőrízetlen kínai és orosz vakcina megvásárlása millió számra, ötszörös áron, a nyugati korszerű, hatékony vakcinák helyett. Ezt elb#@tátok, senki nem tudja kimagyarázni magát.

Kapjátok össze magatokat

Azt mondod, ezen rugózunk? Nem rugózás a demokrácia, ahol kifogásolni lehet a hatalom rossz döntéseit. Hogy közben megy a gazdaság, az nem csoda, amikor támogatjátok a multikat, olcsón adjátok a képzetlen munkaerőt, adókedvezményekkel, és támogatásokkal segítitek a magyar munkaerő kizsákmányolását.
Orbán, ezt el#@tátok. Jön a negyedik hullám, kegyetlenebb, mint az előzőek. Nehezebb helyzetben vagyunk, mint 2019 novemberében. Kapjátok össze magatokat, és oltsátok be a hatvanéven felülieket harmadik, korszerűbb vakcinával! Nem ússzátok meg a számonkérést, mert ez nem bosszú lesz, hanem felelősségrevonás. Hozzátok rendbe, amit lehet, ne rontsatok a helyzeten tovább!

Kapcsolódó

 

zűrzavar

 

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.