Ezt elintézték! – egyetlen hivatalos bizonyíték sem lesz arra, hogy valaki a kórházkisöprés miatt halt meg

“Március elején minden boncolást betiltott Kásler miniszter a járványra hivatkozva. Lehet persze biztonsági óvintézkedésnek tekinteni, de az biztos, hogy…

így egyetlen hivatalos bizonyíték sem lesz arra, hogy valaki a kórházkisöprés miatt halt meg” – kezdte bejegyzését Hadházy Ákos.

“Tudni kell, hogy természetesen az egészségügyi kártérítési perekhez is boncolás szükséges

De ennél sokkal fontosabbak a propaganda szempontjai: senki nem fogja hivatalosan tudni bizonyítani, hogy a Kásler-terv miatt halt meg hozzátartozója.

Anélkül meg mehet ugye a “rémhírterjesztés” vádja.

A boncolások teljes tiltása amúgy egyáltalán nem elterjedt gyakorlat a világban

(mint ahogyan a kórházi ágyak felének kiürítése sem). Németországban például kezdetben a Covid POZITÍV esetek vizsgálatát (csak azokat) ugyan nem javasolta a Robert Koch Intézet, de aztán felülvizsgálta a véleményét. Azóta a bizonyítottan pozitív betegek vizsgálatát is széleskörűen végzik, (voltak intézetek, ahol korábban is végezték) természetesen megfelelő biztonsági intézkedések mellett. Erről itt olvashat.

Óriási kudarcomnak tekintem,

hogy a kormány két őrült terve közül csak az iskolák folyamatos nyitva tartását tudtuk megakadályozni, a kórházkisöprést viszont nem. De nagyon köszönöm azoknak, akik az elmúlt hetekben a Lánchídhoz kanyarodva kinyilvánították, hogy nem nézzük az ámokfutást némán. Nem voltunk teljesen sikertelenek így sem. A rengeteg rendőr jelenlétéből és az indok nélkül elvitt “rémhírterjesztől” elleni fellépésből megtudtuk:

a Vár fogta az üzenetet.

Kérem , holnap minél többen kanyarodjanak a Lánchídhoz, mert át kell adni a miniszterelnöknek még egy üzenetet:

az IGAZSÁG NEM RÉMHÍR!

Ha csak megosztjuk a facebookon, azt nem fogja olvasni. Részletek: itt!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük