Hangulat-videót készíttetett magáról a KDNP ifjúsági szervezete. A zeneválasztásban nem remekeltek, ugyanis olyan számhoz nyúltak, aminek minden taktusa és szava ba@ásra – már bocsánat a szóért – biztat.
[mnky_ads id=”3427″]

Ezért – is – kell tanulni!

A KDNP ifjúsági szervezete nem dúskálhat a kiművelt főkben, legalábbis ezt tanúsítja a közösségi oldalukra feltöltött hangulat-videó.

Two Feet – Go Fuck Yourself című száma már címében sem árul zsákba macskát, ugyanis a magyarra fordított címe: Menj, és baszd meg magad!

Az  Indexen megjelent fordítás szerint a Nyulocal.com ezt írta erről a számról:

“Go Fuck Yourself” is a track with undeniable sexual and musical appeal. The dynamic changes are strong and fluid, accompanied by swelling bass and the occasional (and appreciated) sexual moan. This song, without a doubt, was designed for someone to have sex to.”

Ez hevenyészett fordításban annyit tesz, hogy a szexualitás úgy ömlik ebből a számból, hogy minden kétséget kizáróan arra született, hogy szexeljenek a hallgatása közben.
[mnky_ads id=”3427″]
Lássuk az ominózus élet-igenlő videót a fentiek ismeretében:

https://www.facebook.com/ikszbudapest/videos/1532052803528529/

Lesz mit meggyónniuk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az ostobaságuk a nagyobb bűn, vagy a szervezet elveivel szöges ellentétben álló életfelfogásuk.

(forrás: Index)
[mnky_ads id=”3390″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét