Ezt kapd ki! 3 csillagjegy csodásabb májusra számíthat, mint azt gondolja….

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A május ugyan bőven tartogat kihívásokat mindenkinek, ám ezek a csillagjegyek a jóból is bőven kivehetik a részüket. A horoszkópból megtudhatod, te vajon közéjük tartozol-e…

Bika

Nagyot fordul veled a világ május közepétől, hiszen jegyedbe lép a Nap, s innentől te leszel a bolygók kegyeltje. Az igaz, hogy még előtte uralkodó bolygód, a Vénusz kilép a jegyedből, de bánatra semmi okod, hiszen innentől kezdve a pénzügyeidben hoz neked szerencsés lehetőségeket. S mivel szokatlanul hosszú ideig jár az Ikrekben, jut időd bőven átgondolni a legfontosabb dolgokat. Persze, figyelj nagyon a pénzedre, gondold át, mire érdemes költened, hogyan használd.

Profi vagy benne, menni fog neked. Különleges ajánlatot is kaphatsz májusban a munkáddal kapcsolatosan.

… kedden pedig…

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében előfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is előfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

… a szerelemterén pedig kedden …..

Bármit is tervez mára, kedves Bika, azt mindenképpen a párjával való, előzetes egyeztetés alapján tegye, különben kisebb konfliktusokhoz vezethet az ilyesmi. Amennyiben sikerül vele összhangban terveznie, úgy viszont, egy igazán fantasztikus, romantikus, szerelmes napra számíthatnak!

Ikrek

Májusban szebbnek, boldogabbnak, és elégedettebbnek is érezheted magad a Vénusz bolygónak köszönhetően. Még inkább kedvet érzel, hogy ápold a legfontosabb kapcsolataidat. Ha másként most nem is teheted, írásban mindenképpen beszélgess amennyit csak lehetséges. Nem mellesleg legyél nyitott és őszinte, most csak így juthatsz előre. A Vénusz és a Mars közötti ragyogó fényszög támogat, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki magadból.

Bölcs és okos meglátásaidért valósággal rajonganak érted a többiek.

… kedden pedig…

Mostanában egy kicsit jobban érdeklődik az önt körülvevő ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínűleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendő időszakot.

… a szerelemterén pedig kedden …..

Ma egy kisebb meglepetésben lehet része, kedves Ikrek, talán szíve választottja irányából, akinek sikerülhet ezzel most igazán a kedvében járnia! Ne habozzon soká kimutatni háláját, annál is inkább, hiszen ez legtöbbször mindkettejüknek nagyon élvezetes pillanatokhoz szokott vezetni!

<<< Még egy horoszkópot? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük