Bulvár

Ezt kapd ki! Ez az 5 csillagjegy maximálisan lekörözi a többit! Hogy miben? Olvasd!

Ezt kapd ki! Ez az 5 csillagjegy maximálisan lekörözi a többit! Hogy miben? Olvasd!
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Minden ember rendelkezik bizonyos fokú intelligenciával, csak az a kérdés, hogy mennyire tudja mindezt kamatoztatni. Ma bemutatjuk azt az 5 csillagjegyet, akik a legjobban tudják használni a tudásukat és az intelligenciájukat.

1. Ikrek

Az Ikreket a Merkúr segíti, az asztrológiában a Merkúr a szellemi aktivitást jelképezi. Az ikrek csillagjegy szülötteinek ragyogó az észjárásuk és különösképpen intelligensek, ezeket a tulajdonságaikat fejlesztik is. A legfőbb jellemvonásuk az, hogy gyorsan felfogják az információkat és dönteni tudnak.

2. Bika

A Bika nem próbál senkit sem meggyőzni a saját intelligenciájáról, első látásra úgy tűnhet, hogy a bika jegy szülöttei nem igazán intelligensek, de ez nem így van. Minél jobban megismersz egy a bika jegyében született személyt, annál jobban megérted mennyire intelligens.

Ezt olvastad már:

3. Szűz

A Szűz jegyében született személyeknek analitikus a gondolkodása, oda figyel a legapróbb részletekre is. Minden kapott információt alaposan megvizsgálnak, ezért nem lehet őket félrevezetni. Az ikrek a felhalmozott tudásukat mindig ésszerűen használják, ezért is van oly sok orvos, ügyvéd és építész a jegy szülöttei között.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!