Ezt kuksizd! Megvan a boldogság 5 csillagjegye – Napfényt sugárzó horoszkóp - Városi Kurír

Sorting by

×

Ezt kuksizd! Megvan a boldogság 5 csillagjegye – Napfényt sugárzó horoszkóp

Vannak olyan csillagjegy-szülöttek, akik jobban tudnak szeretni, mint mások, náluk erősebb ez az érzés, ma ezen csillagjegy szülöttei vannak terítéken, hiszen ők azok, akik a többiek felé is boldogságot és napfényt sugároznak.

Hirdetés

Kos

A Kos egyike azoknak akik a legjobban tudnak szeretni. Egy kapcsolat elején kissé nehezükre esik kimutatniuk és elmondaniuk azt amit belül éreznek, aztán lassan megnyílnak és elhiszik azt, hogy a szerelem az egyik legszebb dolog amit ember érezhet. Ez a csillagjegy elég gyorsan szerelembe esik és hosszú ideig lángol benne ez az érzés. A Kos nem szereti mindenki előtt kimutatni az érzelmeit, ha melletted egy Kos van akkor te egy szerencsés ember vagy.

…ha inkább a mának élnél, itt a csütörtöki “mi lesz velem”!

A mai napon, ellenállhatatlan vonzalmat érezhet az olyan, megfoghatatlan témák iránt, mint amilyen a spiritualitás, vagy éppen az alkímia. Ennek kapcsán, előtérbe kerülhet vonzódása a természetes dolgok iránt, így érdemes fogékonyságát arra használni, hogy meglelje a megoldást egy, talán régóta zavaró, egészségügyi problémájára. Olvasson, böngésszen és meg fogja találni, amit már régóta keres, kedves Kos!

Rák

Amikor egy kapcsolatról beszélünk akkor tudnunk kell, hogy a Rákok a legjobbak és a legkitartóbbak a partnerük mellett. Az érzelmi világuk ingadozó, de ez nem befolyásolja a szerelmüket. A feltétel nélküli szeretet jellemzi a legjobban a Rák szülötteit. Ha egy ilyen partnert választottál magadnak akkor vigyázz rá. A Rák szereti kényeztetni azokat az embereket akiket szeret és szereti óvni őket. Ő mindig minden tőle telhetőt meg fog tenni azért, hogy te boldog légy.

…ha inkább a mának élnél, itt a csütörtöki “mi lesz velem”!

A mai nap igen kettősen alakulhat az ön számára, kedves Rák, ugyanis, megtalálhat valamit, ami elveszett, vagy éppen ellenkezőleg, könnyen elkeverhet valamit, ami fontos és sehol sem leli majd. Ha már nagyon elege van a káoszból, talán egy kis rendtétel jól jöhet, amely során, a fentiek közül talán az előbbi, szerencsés eshetőség dominál majd!

<<< Erről olvastál már? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.