Sorting by

×

Ezt már tűkön ülve is…! Ennek a 4 csillagjegynek fantasztikus jövő hete lesz!

Valljuk be, lényegesen könnyebb végigkeccsölni a hét hátralévő napját, ha a csillagjegyek alapján azt ígéri a horoszkóp, hogy a hétfővel kezdődő 7 nap, vagyis május 2. hete igazán klassznak ígérkezik, nem? Ha bizonytalan vagy, hogy bejön a jóslat, olvasd el és egy hét múlva találkozunk! Nosza, vágj bele!

Kos

A hét eleje kicsit zűrösen kezdődik, ez a változékony időjárás nyomasztóan hat rád, álmos leszel és nyűgös. Nem érdemes terhelni a szervezetedet és az agyadat sem. Éppen ezért került a konfliktusokat a hét első felében. De csütörtöktől már sokkal jobb passzban leszel, megtalál a siker.

Ha jól kihasználod az ötleteidet, akkor még pénzt is kapsz.

…na de csütörtökön….
A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentős haladást érhet el!

Bika

A fogyó hold hatására munkahelyi feszültség kialakulhat hétfőn, ezt az egy napot húzd ki valahogy. Keddtől már érezhetően jobb lesz a hangulatod és a munkakedved is. Törődj egy picit magaddal is sőt a kényeztetés sem árt, főleg a hét második felében.

A szerelmi életed is hullámozni fog a héten.

…na de csütörtökön….
Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki őszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ…

Ikrek

Végre karriered jól alakul, kedvező folyamatok indulnak el. Ha ügyes leszel, akkor most megragadhatod lehetőségeket, és sikert, sikerre halmozol, ami természetesen anyagi megbecsülést is hoz az életedben, ráadásul végre hosszútávon.

Maradj optimista!

…na de csütörtökön….
Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melyből nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a győzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerű, hisz néha egy-egy vereségből többet tanulhat az ember, mint egy győzelemből!

Rák

Ne vigyél sok pénzt magaddal, főleg a hét elején, ugyanis a hold hatására hajlamos leszel vásárolni olyasmit is, amire semmi szükséged nincs. De neked is megfordul a szerencséd

a hét második felében és kellemes hétvégére és meglepetésekre számíthatsz.

…na de csütörtökön….
Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelő pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

<<< Na még egyet? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.