BulvárKiemelt hírek

A legrosszabb csillagjegy-párosítások – Ezt mondja erről a horoszkópod!

csillagjegy
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Az együttélés általában még azoknál sem megy zökkenőmentesen, akik régóta ismerik egymást és igazán jóban vannak. Türelem, tolerancia és kompromisszumkészség – ha ezek nincsenek meg, akkor bizony számíthatunk arra, hogy nem lesz zökkenőmentes az összeköltözés. Így ír erről a horoszkópod.

Halak és Mérleg

A Halak és a Mérleg párosítás elsőre tökéletesnek tűnhet, hiszen egyformán romantikusak és szeszélyesek, ám gyakran hajlamosak egy képzelt világban élni. Elrugaszkodnak a valóságtól, nem tudják megkülönböztetni az igazit a képzelttől. Ez még nem is lenne akkora baj, ám amikor szembesülnek a valósággal és a problémákkal, rájönnek, hogy mindketten máshogyan akarják azt megoldani.
Ilyenkor kiütköznek az ellentétek: a Mérlegek kedvelik a racionalitást és szeretik kibeszélni magukból a bajaikat, ezzel szemben a Halak, akik tele vannak érzelemmel, inkább elvonulnak és magukban oldják meg a problémát, legalábbis a horoszkóp szerint.

Bak és Kos

A Bak és a Kos csillagjegyűeknek teljesen más céljaik vannak az életben. A Kosok szeretnek spontán döntéseket hozni, amelyek mások számára néha felelőtlennek tűnhetnek. Ezzel szemben a Bakok mindig a biztonságra és a stabilitásra törekszenek. Emiatt, ha együtt kell élniük, a Kosok egy idő után türelmetlenné válhatnak. Abban egyformák, hogy tele vannak ambícióval, a pénzügyekről mégis teljesen más elképzeléseik vannak. Míg a Bakok szívesen spórolnak és tesznek félre a nehéz időszakokra, addig a Kosok szinte egyből elköltik pénzüket.

Rák és Vízöntő

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A Rákok számára nagyon fontos az otthon, arra vágynak, hogy nyugodtan és boldogan térhessenek haza a munkából nap mint nap. Nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a dekorációra is. Nem bánják, ha egyedül lehetnek otthon, bármikor szívesen időznek el kanapéjukon a tévé előtt, de örömmel fogadnak vendégeket is, akiknek büszkén mutathatják meg irigylésre méltó otthonukat. Ezzel szemben a Vízöntők merőben eltérő stílust kedvelnek, amellyel hamar kiakaszthatják lakótársukat. Míg a Rákok biztonságra és békességre vágynak, a Vízöntők a változatosság hívei és sokkal kevésbé zavarja őket a rendetlenség, mint a Rákokat. Állítja a horoszkóp.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!